new icn messageflickr-free-ic3d pan white
2019-04-03_04-59-27 | by HetFrietkot
Back to photostream

2019-04-03_04-59-27

Het zou wonderbaarlijk zijn als er in Vlaanderen niet ergens een wielerwedstrijd is. Zo ook hier in Roeselare waar de start werd gegeven voor voorjaarsklassieker “Dwars door Vlaanderen”. Daar ik de baan op moest vertrok ik wat vroeger dan gewoonlijk. Kwestie om dat fietsende geweld te ontwijken.

 

Toen ik Tielt binnenreed deed een vriendelijke politie agent teken dat ik niet door kon. Ik moest omrijden. Geen probleem, ik zou mijn weg wel vinden. Toen ik eindelijk mijn weg gevonden had deed een al even vriendelijke seingever teken dat de renners op komst waren. Ik stapte uit en ging op hem af. Hij wist te zeggen dat de renners er ieder moment konden voorbijrijden. Of ik wat kon wachten tot ze voorbij waren. Geen probleem voor mij.

 

Enkele minuten later kwamen ze in zicht. Als een flits zoefden ze voorbij en voor iedereen het goed en wel besefte waren ze weer weg richtingt Waregem als ik het goed heb. Zo kon ik weer verder rijden.

 

Welke grootheden er op deze foto staan weet ik niet, maar Van der Poel heeft in ieder geval gewonnen. Zelfs ik weet dat.

 

Groetjes.

35 views
2 faves
0 comments
Uploaded on April 3, 2019