new icn messageflickr-free-ic3d pan white
2017-04-05_06-50-23 | by HetFrietkot
Back to photostream

2017-04-05_06-50-23

Sta ik deze voormiddag met de uitbater van de muziekwinkel naast het fietspunt te praten over hinderlijk gestalde fietsen van mensen uit de appartementen vlakbij komt daar een onbekend heerschap op ons af. In broken English stelt hij zich voor als iemand komende uit Estonia en op zoek voor een gelegenheid waar hij zijn band kan laten optreden. Terwijl hij tegen ons bezig is stopt hij een CD in onze handen. Buurman weet een zaak enkele straten verder waar er regelmatig optredens georganiseerd worden.

 

Dan word ik weggeroepen voor de plicht. Als ik terug ben is de man met de noorderzon verdwenen. De CD heb ik in mijn jaszak zitten.

 

Thuis gekomen google ik de naam van de band. Die gasten komen inderdaad uit Estland. Zo zie je maar wat voor volk er zoal in een stationsbuurt rondloopt. Terwijl ik naar Menen rijd speel ik de cd af. Een prijs voor originaliteit zullen ze wel nooit ontvangen. Sommige nummers vind ik te pruimen. Dus weer een nieuwe plaat voor in mijn platencollectie.

 

Even op youtube rondkijken of ik iets van die groep terugvind. Ja hoor ! Ze hebben reeds enkele clips gemaakt met muziek van de CD. Eentje laat ik hier op jullie los. Beluisteren is op eigen risico.

135 views
1 fave
0 comments
Taken on April 5, 2017