new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Intercités en Les Ardoines | by Jgonzalezc91
Back to group

Intercités en Les Ardoines

El rato que estuvimos en la estación de Les Ardoines, al lado de París, no pararon de pasar trenes de toda clase por todas las vías. Lo más destacables, como no, los interminables Corail Intercités que se sucedían uno detrás del otro en ambas direcciones. El de la foto, y no fué el más largo de la jornada, es el Intercités 14067 con destino Tours. Aprovecho esta foto para despedirme de todos vosotros hasta finales de agosto, ya que marcho de vacaciones. ¡Felices vacaciones y nos vemos en septiembre!

 

L'estona que vam estar a Les Ardoines no van parar de passar trens en ambdós sentits i de tot tipus, els més destacables eren els Corails, la majoria d'ells interminables. A la foto un d'ells, encara que no seria el més llarg que podriem veure en tot el dia, que correspon al Intercités 14067 amb destinació Tours. Aprofito aquesta foto per a acomiadar-me de tots vosaltres fins a finals d'agost, ja que marxo de vacances. Bones vacances i ens veiem al setembre!

 

Pendant le temps où nous a resté à la gare de Les Ardoines les trains passaient sans pause. Les plus jolis étaient les Corails Intercités. Dans la photo, le Corail 14067 à destination de Tours. Je profite l'occasion pour vous souhaiter un bon été... Nous nous rencontrerons en Septembre. À bientôt!

1,338 views
20 faves
16 comments
Taken on August 1, 2012