new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Sembla el Madrid en Champions...? jejeje - 18è dia 30 DEB | by xavi.calvo - calvox
Back to photostream

Sembla el Madrid en Champions...? jejeje - 18è dia 30 DEB

18è dia de compromís:

 

Aprenent a pedalar amb Alegre Ciclista Bcn per circuits urbans i de polígons, entre camions i tràfic motoritzat.... encara em faig creus com la gent pot veure 'normal' anar en cotxe i que les bicis 'molestín'...

A mi em passa el contrari, veig tants i tants cotxes, tanta i tanta contaminació, tanta i tanta falsa comoditat, tant i tant perill en un vehicle que pesa tonelades, que no em puc creure que sigui veritat. M'imagino en un futur (no se si proper o llunyà), a l'escola, els estudiants d'història intentant entendre com en aquesta època -la nostra, la actual- estavem acostumats a 'aspirar' contaminació diaria i altres factors d'espai i eficiència, i que els hi sembli ridícul.

 

Estadístiques: 12km de #bicitransport + 46km de #cicloturismopoligonero

 

Dificultat: El temps sempre el temps...

Bici: #razesa + #orbea

 

---

 

18ª día de compromiso:

 

Aprendiendo a pedalear con Alegre Ciclista Bcn por circuitos urbanos y de polígonos, entre camiones y tráfico motorizado .... aunque me hago cruces como la gente puede verse normal ir en coche y que las bicis 'molesta' ..

A mí me pasa lo contrario, veo tantos y tantos coches, tanta y tanta contaminación, tanta y tanta falsa comodidad, tanto y tanto peligro en un vehículo que pesa toneladas, que no me puedo creer que sea verdad. Me imagino en un futuro (no se si cercano o lejano), en la escuela, los estudiantes de historia intentando entender cómo en esta época -la nuestra, la actual- estábamos acostumbrados a aspirar 'contaminación diaria y otros factores de espacio y eficiencia, y que les parezca ridículo.

 

Estadísticas: 12km de bicitransport + 46km de cicloturismo poligonero

 

Dificultad: El tiempo siempre el tiempo ...

Bici: #razesa + #orbea

  

#30diesAMBbiciBCN #30DEB #AMBbici

 

@enbicixbcn BCNCultura.cat

30 Días en Bici 30diesambbicibcn 30 Days of Biking

188 views
0 faves
0 comments
Taken on April 17, 2018