IRONMAN 70.3 BCN 2015
Fotografies de Vicky Garcia.
Els anys anteriors, la prova ja va travessar el municipi i teníem un avituallament només de barretes a l’anada. Aquest any IRONMAN 70.3, celebrada el passat 17 de miag de 2015, va apostar més fort per el nostre municipi, i Sant Cebrià de Vallalta, a més de ser ruta de pas en el tram de ciclisme, va ser un dels centrals avituallaments amb menjars sòlids i líquids que hi va haver en el recorregut d’anada i tornada entre Calella i Montseny.
Això suposà entre d’altres, què tots els equips i triatletes tenien fixat en els seus programes el nom de la nostra població i que Sant Cebrià de Vallalta va ser un dels pobles més nombrats de la prova.

L'avituallament va ser tot un éxit, comptant amb més de 25 voluntaris de les entitats esportives de sant cebrià, en especial del CE Sant Cebrià Futbol Sala i del Club de Bàsquet Sant Cebrià.

Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament l'equip de Sant cebrià va poder participar gratuïtament a la prova i van aconseguir la 1ª posició.


Des de l'Ajuntament volem emetre una gran felicitació per ells així com també als voluntaris, a la Policia local, a l'ADF Vallalta i a Protecció Civil Sant Cebrià per la gran feina feta durant la jornada de diumenge passat.
17 photos · 93 views