Westra-interieur is gespecialiseerd in het maken van massief houten meubels met name eiken en walnoten keukentafels. Dit is destijds ontstaan na jaren gewerkt te hebben als meubelmaker en de dingen op mijn eigen manier wilde ontwerpen en maken voor mensen. Ik had er plezier in om iets te creeren vanuit mijn gedachte hoe een perfecte keukentafel eruit moest zien maar vooral de practische kant van tafelen zoals maximale beenruimte is een speerpunt in
al mn ontwerpen die ikzelf heb bedacht vanuit het ambachtperspectief uiteraard.

Ik ben vooral niet een man van fineer, ik zie mijzelf al achter zo’n plakmachine staan om een spaanplaten tafel of kast te maken, nee het moet massief dat is puur en heeft veel meer natuurlijke eigenschappen. Inmiddels worden onze keuken tafels, grote vergadertafels, boekenkasten en noem maar op door heel Nederland verkocht, vaak al combinaties van meubels zoals een mooie passende salontafel, of een complete eethoek waar we dan ook de leren stoelen bij mogen verkopen en leveren. Inmiddels is het al bijna 14 jaar geleden dat ik samen met mijn vader het bedrijf westra-interieur heb opgezet en nu jaren later een echt Fries meubelmerk heb gelanceerd en vele vakmensen in dienst heb die het DNA van mij hebben overgenomen van het meubelmakers vak.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs we hebben een showroom waar vele tafels staan opgesteld en ik of één van mn medewerkers laten je graag met trots de grote meubelfabriek zien waarde meubelmakers van ruwe plank tot werkelijk de mooiste meubels dagelijks maken.

Following (0)

westra-interieur hasn't listed any contacts yet.

Testimonials (0)

westra-interieur doesn't have any testimonials yet.

Name:
Westra-interieur Artisew
Joined:
October 2011
Hometown:
burgum
Currently:
burgum, netherlands
I am:
Male
Website:
westra-interieur