Sada već davne 2007. godine smo počeli sa maloprodajom sa ciljem da ponudimo mladencima nešto novo i drugačije. Novi dizajn, nove boje, i drugačiji pristup ručnoj izradi bili su presudni da naši proizvodi budu lako prepoznatljivi, jednostavno drugačiji, što nam je pomoglo da nas kupci brzo prihvate.

Svake godine dizajniramo nove kolekcije po uzoru na svjetske trendove. Kolekcije su skupovi proizvoda koji su povezani dizajnom, bojom i sitnim detaljima. Ako želite da Vaše vjenčanje izgleda savršeno i pri tome čak i jedinstveno, da oduševite goste i da za uspomenu ponesu jedan mali poklon (konfet ili foto zahvalnicu), onda sigurno trebate uzeti kolekciju!
Za one koji imaju skromniji budžet postoje jeftinije kolekcije i parcijalna riješenja, pa čak i model uradi sam.
U svakom slučaju u ponudi imamo od najjeftinijih pozivnica i revera do ekskluzivnih modela sa kojima sigurno nećete ostaviti nikoga ravnodušnim!

Stalno interesovanje za naše proizvode dovelo je do toga da već 2010. godine pokrenemo i veleprodaju. U veleprodaji nudimo Pozivnice, zahvalnice, kutijice, trake (saten, organdi), cvjetiće, kamenčiće, ispune... sve što je potrebno za izradu malih vjenčanih stvari. Osim toga u veleprodaji imamo i gotove proizvode: revere velike/male, narukvice, konfete, jastučiće za prstenje...

Otvoreni smo za saradnju sa salonima vjenčanica, fotografskim radnjama, cvjećarama i ostalim djelatnostima koje se dovode u vezu sa vjenčanjima. Ako ste zainteresovani da u svojim prodajnim objektima ponudite nešto novo i drugačije slobodno nas kontaktirajte.

Following (0)

megatrendvjencanje hasn't listed any contacts yet.

Testimonials (0)

megatrendvjencanje doesn't have any testimonials yet.

Name:
Megatrend Vjenčanje
Joined:
October 2013
Hometown:
Brčko
Currently:
Brčko, Bosnia and Herzegovina
Website:
Megatrend Vjenčanje