Hej, Jag heter Joakim Jardenberg, kallas ganska ofta för jocke. Det är ok.

Jag gillar människor, maskiner och mat.

 

Letar du efter användbara bilder på mig så finns det ett gäng free to use bilder i ett set

och i en grupp samlar mina vänner lite bilder (och där måste du alltså kolla nyttjanderätten med resp fotograf)

 

Jag är VD i utvecklingsbolaget Mindpark men jag har massor med andra projekt igång hela tiden. Just nu är jag tex väldigt engagerad i ”Makten och öppenheten”, men det är bara ett av många. Varför sitta stilla liksom?

 

Bloggar också på jardenberg.se som bland annat ger dig en sammanfattning av internets föregående 24 timmar varje morgon. Grymt, säger många.

 

Saknar Jaiku, men bor numera på Twitter som @jocke. Mina bilder hittar du här på Flickr. Andra relativt aktiva platser är Facebook, Brightkite, Youtube och Linkedin (där kan du läsa mitt CV, typ). Oftast inloggad på gchat som joakim@jardenberg.com och då och då på skype där jag heter joakim.jardenberg. Dessa och andra konton hittar du under min googleprofil. Jag tror jag finns på nästan alla webbtjänster, kolla efter jocke eller jardenberg.

 

Jag är gift med wifey och vi bor tillsammans med fjortisen i fantastiska Ramlösa Brunnspark.

 

Jag kan visserligen spruta eld, spela trummor och köra 30 mil på bakhjulet - men det är mer sannolikt att du kontaktar mig för att du vill veta något om medier. Gamla, nya, sociala, interaktiva, kommersiella eller bara helt underbara medier. I', all over the place.

Read more
  • JoinedMarch 2005
  • OccupationCEO, Mindpark
  • HometownMalmö
  • Current cityHelsingborg/Ramlösa
  • CountrySweden
View all

Photos of Joakim Jardenberg

Testimonials

Have something nice to say about Joakim Jardenberg? Write a testimonial