Logo_flattened_kicsiI purchased my very first camera in November 2007 and since then I'm fond of takeing photographs. I love to express myself using my camera. I always want to learn and practice something new to improve myself. I hope one day I'll be able to create high quality images with some extra value.

Please, read my photoblog! (Hungarian)

Kiss Ákos fotóblogja

I'm a co-author of a blog about photography called Fényérték:

Fényérték

Photos of Akos Kiss (7)

 • Helló! :) by Akos Kiss
 • Ellenfény by tothedina
 • Looseness2 by victoriafoto*
 • the moment before I got shot by sennnn
 • komoly by .::Danka::.
 • Kindergarten by victoriafoto*
 • ákos by wunderskatz
 

Akos Kiss' favorite photos from other Flickr members (123)

Following (301)

See more...

Groups (2727)

Show more... Show fewer...

Testimonials (3)

 • view profile

  hoszi says:

  "A portrék és világítástechnika világában szerintem megtalálta azt, amit igazából keresett a fotózás terén. Mi sem bizonyítja jobban ezt, minthogy napról napra saját magának adja fel az újabb magas labdát, remélem még sokáig."

  April 20th, 2009

 • view profile

  rideracelive says:

  "Kedves és kreatív fotósnak tartom. Kihozza a halszemből ami benne rejlik! Csak így tovább."

  January 18th, 2009

 • view profile

  Viktor Baumgartner says:

  "Ákos, ő az a srác, aki mostanában nagyon megszerette az Oroszországból származó Peleng 8mm-es fisi optikát, erről az objektívről tudni kell, hogy azért készült, mert a világháború idején a németek nagyon unatkoztak, így kifejlesztették az akkori leglenyűgözőbb játékszert A halszemet! Nos a németek mikor szabadidejük engedte, kifutottak a hadimezőkre és azzal szórakáztak, hogy egymás képébe nyomigázták a fotóaparátusukat, melyre az optikai lencse úgy reagált, hogy a fejből labda képződött S a háttér horizontja úgy görbültetődött meg, mint tojásfehérjén (főzés után, mely kb 10perc szokott lenni, akkor már szilárd a fehérje és a sárgája is és ízletesen fogyasztható akár kenyérserclivel, vagy virslivel, plusz én szoktam tormát és mustárt is tenni rá, vagy eseltek mellé csámcsogok egy kis finomra sült bacont, na térjünk is vissza a témához), szóval feszül a horizont, mint tojásfehérjén a héja (vigyázat, nem héjja!)! A németek ezt vicces játéknak tartották, mely a kép megalkotásától, a kép előhívásáig tartott, ami a legszebb volt benne, hogy minden egyes képet, mindig nagy izgalom követett a kép nemláttáig! DE hogy Ákoshoz is visszatérjünk!!! Szeret magáról tablóképeket is készíteni zakóban és boxer alsónadrágban! Ákos vicces és csodás ember! :)"

  September 30th, 2008

Name:
Akos Kiss
Joined:
April 2008
Hometown:
Nagyatád
Currently:
Budapest, Hungary
I am:
Male
Website:
Akos Kiss' foto blog