Προφίλ

H εταιρία Δημήτριος Χ. Ακριτίδης κ ΣΙΑ ΟΕ απαρτίζεται από δύο καταστήματα στο κέντρο και την Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης συνολικής εκτάσεως πάνω από 1000 τετραγωνικά μέτρα. Διατηρούν στοκ δυνατό να ικανοποιήσει άμεσα κάθε παραγγελία του αγοραστή, με την αποστολή εντός 2 ημερών να είναι πραγματοποιήσιμη σε κάθε σημείο της Ελληνικής επικράτειας.

Το AIRBLOCK.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, με απευθείας αποστολές παραγγελιών γρήγορα, οικονομικά και πάντα αξιόπιστα. Από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε, στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ήταν αποκλειστικά ο επαγγελματίας. Πέρα από τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει πάνω στον πεπιεσμένο αέρα και τον αυτοματισμό, το AIRBLOCK.gr διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στην ερασιτεχνική και οικιακή χρήση. Ηλεκτρικά εργαλεία, μηχανήματα για τον κήπο, μηχανήματα καθαρισμού και αντλίες υδάτων είναι μόνο μερικά από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που ανακαλύπτει κανείς κατά την περιήγησή του στην ιστοσελίδα μας.

Εμπειρία

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η εξειδίκευση των στελεχών μας στον τομέα των πνευματικών συστημάτων που πηγάζει από την 30ετή πείρα μας στον κλάδο. Παράλληλα, η δυνατή παρουσία μας στο χώρο της βιομηχανίας, μας έχει φέρει στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη όσων σχετίζονται με αυτήν.

Στην πορεία που έχουμε διαγράψει, εξασφαλίσαμε συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς οίκους, γεγονός που προσδίδει ένα επιπλέον κύρος στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ποιότητα και αξιοπιστία στα προϊόντα που προσφέρουμε.

After Sales Service

Όπως είναι γνωστό, κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Για εμάς, το κέντρο του ενδιαφέροντος είναι ο πελάτης και έτσι με απόλυτη ειλικρίνεια και υπευθυνότητα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης και επισκευής προϊόντων (after sales service).

Επιδιώκουμε, δηλαδή την ικανοποίηση του πελάτη προκειμένου να θέσουμε τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μελλοντική εκ νέου συνεργασία. Παρέχουμε εγγύηση σωστής λειτουργίας σε όλα μας τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου για επιδιόρθωση ή αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας.

Εξ' άλλου, το κινητό συνεργείο βρίσκεται διαρκώς εκτός για τακτικά ή απρόβλεπτα service στην περιοχή και το τεχνικό τμήμα των καταστημάτων είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και ερωτήσεις πάνω σε προβλήματα σας.

 

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: www.airblock.gr

Read more
  • JoinedJuly 2013
  • HometownThessaloniki
  • Current cityThessaloniki
  • CountryGreece

Testimonials

Have something nice to say about AIRBLOCK ΔΗΜ.ΧΑΡ.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ? Write a testimonial