Jægernes Magasin er et uafhængigt jagtmagasin på nettet med fokus på jagt i Danmark. Magasinet drives på frivilligt basis af 2 ildsjæle inden for jagt og fiskeri, samt med hjælp fra en tilknyttet redaktør og kameramand - Udover vores egne produktioner af artikler, nyheder og jagtfilm tilbyder vi samtidig alle danske jægere - frit og gratis - at få deres jagt budskaber formidlet på vores hjemmeside - alt fra jagtformidling, jagtmarked, billeder, video til lokale nyheder og debat.

 

Alle vores egne produktioner forsøges betalt via annoncering på hjemmesiden - ved at vise annoncer kan Jægernes Magasin stille og roligt opbygge tilstrækkelig indtægt til at lave flere film og endnu bedre artikler. På denne måde kan vi fortsætte med at give jer alle 00% gratis film om jagt.

 

Vores håb er at I jægere giver igen med konstruktiv kritik, så vi kan blive endnu bedre og at i hjælper med at dele film og artikler på jagtkammerater og på sociale medier - jo flere der læser vores artikler og ser vores film, desto bedre mulighed har vi for at levere endnu kvalitet.

 

Ved at oprette en gratis profil på hjemmesiden vil du få adgang til forskellige medlemsfunktioner, som vi konstant arbejder på at udvikle i takt med ønsker og behov fra brugerne - kom og vær med til at lave et jagtmagasin som du vil have det!

Read more

Testimonials

Have something nice to say about Jagt i Danmark Jægernes Magasin? Write a testimonial