new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Basvb-wiki ADMIN July 31, 2011
Dit jaar (2011) zal er wederom een Wiki loves monuments plaatsvinden. Dit keer zullen meer dan 15 Europese landen deelnemen.
Om foto's in te dienen van Nederlandse Rijksmonumenten moet je op www.flickr.com/groups/wlm2011nl/ zijn. Kijk voor de internationale wedstrijd op www.wikilovesmonuments.eu

Group Description

Gedurende de maand september 2010 zal de fotowedstrijd Wiki Loves Monuments plaatsvinden door heel Nederland. Doe mee, en win een iPad of Android smartphone! Het initiatief is een vervolg op het succesvolle Wikipedia loves art dat vorig jaar juni plaatsvond.

Wiki loves Monuments is een initiatief van Wikimedia Nederland.

Deelnemers worden de gehele maand september uitgenodigd om foto's te maken van de 60.000 Nederlandse rijksmonumenten en te uploaden naar Wikimedia Commons. We begrijpen dat Commons soms wat lastig is dus we hebben deze Flickr groep aangemaakt voor de mensen die toch liever Flickr gebruiken. De foto's zullen vervolgens worden gebruikt om de online encyclopedie Wikipedia te illustreren.

Zie www.wikilovesmonuments.nl voor meer info!

Group Rules

Alleen zelfgemaakte foto's die een Creative Commons Naamsvermelding of Naamsvermelding-Gelijk delen licentie hebben worden toegelaten in deze groep.

De foto's moeten getagt zijn met de tag "rm=RIJKSMONUMENTNUMMER". Op wikilovesmonuments.nl/?p=93 staat uitgelegd hoe je dit nummer kunt vinden.

We behouden ons het recht voor om foto's uit de groep te halen die niet aan deze regels voldoen of die om andere redenen niet toelaatbaar zijn binnen dit project.

regels voor deelname aan de wedstrijd zijn te vinden op www.wikilovesmonuments.nl .

Additional Info

  • Accepted content types: Photos, Videos, Images
  • Accepted safety levels: Safe, Moderate
Groups Beta