flickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Group Description

Amsterdam is mooi. Amsterdam is adembenemend.

Verklaar je liefde aan de stad. Stuur je mooiste Amsterdam foto's ( maximaal 5 per persoon). een deskundige jury selecteert de mooiste foto's.

Lente 2009 zullen de winnaars te zien zijn tijdens de expostie "Verliefd op Amsterdam" in Grand Hotel Krasnapolsky aan de Dam in Amsterdam.

Group Rules

Art1. Iedere fotograaf kan maximaal 1 fotoreeks van minimaal 2 en maximaal 5 foto’s inzenden.

Art 2. Elke foto moet zich houden aan het thema " verliefd op Amsterdam" en binnen de gemeente grens zijn geschoten.

Art 3. Deelname gebeurt uitsluitend via de website
www.verliefdopamsterdam.nl en deze flickr groep en dit vanaf 23 januari 2008 om middernacht.

Elke deelnemer kan niet meer dan één reeks van 5
foto’s insturen. Deelnemers kunnen de foto's in jpeg formaat verzenden naar info@puuramsterdam.nl , www.verliefdopamsterdam.nl of Flickr " verliefd op Amsterdam" downloaden

Art 4. De deelnemers verbinden zich ertoe om eventueel het originele digitale formaat van de deelnemende beelden ter beschikking te stellen voor het gebruik ervan tijdens tentoonstellingen, websites en andere initiatieven van Puur Amsterdam.

Art 5. De deelnemende fotografen geven Puur Amsterdam de toelating de foto’s te publiceren en tentoon te stellen in het kader van deze wedstrijd.

Deze publicatie is toegestaan zonder territoriale beperkingen. . Bij de publicaties en tentoonstellingen zal steeds de naam van de fotograaf vermeld worden.


Art 6. De winnaars worden bekendgemaakt op 10 maart 2009 op de website www.verliefdopamsterdam.nl De beslissing van de jury is onherroepelijk, en hieromtrent wordt geen schriftelijke communicatie gevoerd.

Art. 7 De initiatiefnemers van de fotowedstrijd ‘Verliefd op Amsterdam" hebben het recht om elke fotograaf te contacteren om informatie in het deelnameformulier te bevestigen of om een eventuele andere noodzakelijke reden.

Art. 9 Alhoewel de initiatiefnemers zullen trachten om al het ingezondenwerk met de beste zorgen te behandelen, kunnen zij niet verantwoordelijk gehouden worden voor elke vorm van schade of verlies dat gebeurt tijdens de manipulatie ervan of elke andere vorm van gegevensverlies bij het downloaden van de beelden via het internet.

Daarbovenop kunnen de initiatiefnemers niet verantwoordelijk gesteld wordenvoor welke schade ook ervaren door de deelnemers en die te wijten zijn aanovermacht, zoals problemen gerelateerd aan computernetwerken,computervirusinfecties en niet toegelaten computertoegang.

Art. 10 ) Auteursrechten: Elke deelnemer verklaart uitdrukkelijk dat hij beschiktover alle rechten gelinkt aan elk van zijn deelnemende werken en dat hij allenodige toelatingen heeft om deze te presenteren.

Puur Amsterdam kan niet verantwoordleijk gesteld worden in geval vaneen klacht komende van een derde partij i.v.m. overtreding van de rechten of in geval van schade gelinkt aan het onderwerp of object van het deelnemende werk. In dergelijke gevallen zal de deelnemer elke verantwoordelijkheid
onttrekken aan de initiatiefnemers en hen hiervoor vergoeden

Additional Info

  • Members can post 5 things to the pool.
  • Accepted content types: Photos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta