Share
admin
Swasky 10:37am, 6 April 2014
Hola, ja fa uns temps que em van demanar com podíem saber com quedar amb algú, com es podia arribar a saber com s'organitzava la gent per sortir a dibuixar. Personalment, a mi em costa anar a Barcelona per trobar-nos així que la idea seria poder sortir d'una manera més local. No ens cal anar a les grans capitals. Així que, on ens trobem per dibuixar? El millor és contestar a aquest debat i fer propostes de ciutats. Com per exemple SABADELL, GIRONA, VIC,… En ciutats grans es podria fer de la manera següent: BARCELONA, SANTS. Plaça d'Herenni.
admin
Swasky 8 years ago
Algú vol dibuixar a Sabadell?
Marisa Ortún 7 years ago
Dibuixem El Vendrell (Tarragona)

Seguint la proposta d´en Victor, una trovada més local.

Ens trobarem per dibuixar les escultures i l´edifici del Museu Apel-les Fenosa.
Aquet dissabte (17 gener) a El Vendrell (Tarragona).
A les onze del matí al Carrer Major, 25.

En Josep Vallès www.flickr.com/photos/jovapa/ va organitzar fa uns mesos un grup de sketchers "Tarragona dibuixa" mès conegut à Facebook.

Us esperem.
admin
Swasky 7 years ago
Marisa Ortún: -Com va anar la trobada? Marisa.
selegna14 Posted 7 years ago. Edited by selegna14 (member) 7 years ago
Victor, i si es fa algun intercanvi de dibuixos, o una activitat com les que es munten a USK Spain o Internacional, amb propostes setmanals? ajudaria a coneixer millor als de Catalunya i a crear una certa connexió, encara que tots participem ja en altres entorns més locals (com BCN o Girona) o més generals (com Ladrones de Cuadernos o USK Spain)? Trobo a faltar un cert dinamisme a les nostres contrades ;)
admin
Swasky 7 years ago
selegna14:

Bones! ha estat difícil però s'ha creat el grup de Facebook que té la intenció de què hi hagi més dinamisme. Estem intentant centralitzar per allà tot la informació que ens arribi i que la gent ens faciliti. Si tens alguna suggerència, benvinguda és, ;-)
admin
Swasky 7 years ago
Actualitzant aquest tema. S'han creat tres grups oficials nous d'Urban Sketchers: USk Catalunya, USk Terrassa i USk Osona. Més informació a USk Catalunya: Urban Sketchers Catalunya a Facebook
Groups Beta