new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Group Description

Sketchcrawl is: gewoon komen en lekker gaan tekenen met zijn allen. Het kost niets, is voor iedereen toegankelijk, van beginners tot gevorderden, alle leeftijden. Neem je eigen tekenspullen mee. Je kunt de hele dag komen, of een half uurtje, wat je maar wilt.

Sketchcrawl is de naam voor een internationaal initiatief dat al zes jaar loopt, en waarbij mensen die van tekenen houden afspreken om op een bepaalde datum op een bepaalde plaats met zijn allen lekker te gaan zitten tekenen. Zij verzamelen zich via social media (internet). Het is gratis, nonprofit, voor alle leeftijden en alle niveaus. Gewoon komen, een half uurtje of de hele dag, en tekenen in je zelf meegebrachte schetsboekje. De tekeningen en foto’s van het evenement worden na afloop door de deelnemers gepubliceerd op de site sketchcrawl.com en op Flickr.
De initiatiefnemer van sketchcrawl.com (Enrico Casarosa) bepaalt steeds weer een nieuwe datum, ongeveer eens in de drie maanden, waarbij iedereen die dit wil kan aansluiten door in zijn eigen land/woonplaats ook een event te organiseren.

Volg ons op:
www.sketchcrawl.nl

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta