SHAZRAL 6:43am, 20 May 2009
Siapa nak join ambik gambar Model dalam Studio.......

Model disediakan oleh Mr Dang......

Studio Di Sediakan Oleh Kawan Aku.... Mr SNR

Tarikh 23/05/09

Jam 9.00 pagi sharp

Tempat kat klang.

Saper2 nak join sila letak nama kat bawah ni........

#1 Shazral join
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
giler skema...
tukar laa tajuk tu jadi outing...
Bun Virus 8 years ago
bapak pagi n jauh...
sapa model? pro or non pro? :p
can estimate roughly until kul baper? coz maybe got plans after lunch..

anyway.. just put my name first...

#1 Shazral join
#2 BunVirus
forger 8 years ago
mak ooi! tade dekat lagi ker?

tapi nak join. (takper, letak name dulu)

#1 Shazral join
#2 BunVirus
#3 Kamarul
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
yeah...
bdk2 yg selalu masuk studio dah letak name...
admin
amir_teng 8 years ago
weh aku nak ikut...tapi kan sang kahwin wei??
SHAZRAL 8 years ago
nak join tak cha... kom la
kalau rasa jauh boleh ikut aku.. kita car pool........ kita start pagi sampai .. paling lewat pon 2.oo ptg kot....Model kalau ko nak tau pro ke tak ko tanya dang.. dia yang sediakan....
kira dekat la tu he he he
bukan hari ahad ke cha? jom la ikut... boleh jadi model sampingan.....
Bun Virus 8 years ago
sang kawin ahad nih... aku tak dapat card kawin pun..
aku dijemput ka?
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
aku no comment...aku pun tak dapat kad
aku tak ikut...
tak berminat..
admin
amir_teng 8 years ago
aku pun tak sure tapi tak silap aku 23.
ke aku confident lebih??
SHAZRAL 8 years ago
aku pon tak dapat kad... dia cakap nak kasi kat semua orang masa TT kat opis jumaat mlm nie.....
23/5 maner ko tau cha... aku pon rasa2 je hari ahad 24/5.... sebab orang biasa kawin hari ahad...... nanti aku sms dia tanya sikit
SHAZRAL 8 years ago
jay jom arr... tak de pro tak best la he he he jgn marah jay
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
kalau ko nak pro...
bole refer kat encik bunvirus...
dier pro maa bab2 shoot model and studio nie...
admin
SangPhotographer 8 years ago
wei siyes tak sempat bagi kad.
minta maaf. ok semua harap dpt tt ngan korang mlm jumaat...
jay mintak tlg bagi place and time..aku datang kasi kad kat semua jejaka racun...super sorry guys....time aku sgt limited..
salah dan silap harap dimaafkan...
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
bapak...
dua2 thread giler cepat reply...
pening kepala aku nak balas dua2...
hmm...
ko deal ngan dayanti...
diorang menunggu...
aku anytime jer bole lepak...
admin
amir_teng 8 years ago
tu la..bgs2.aku pening jugak.gagagaga
Bun Virus 8 years ago
so jumaat malam.. gi nilai makan tomyam ker.. or gi opis nih??
someone decide!!!!
Bun Virus 8 years ago
n aku baru perasan.. apersal laks aku yang pro.. aku mana reti shoot shoot nih.. aku baru belajar..
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
ko dah pernah shoot kat studio...
therefore, ko laa paling otai...
ko selalu shoot model2 and fashion...
admin
amir_teng 8 years ago
tu ar..
dah la DCM best 50mm..
jom jay.up Bun Virus!
Bun Virus 8 years ago
sial teng nak geng kene kan aku... tunggu ko..
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
tue laa pasal...
sampaikan editor DCM pun kenal dier dowh...
giler laa...
tak ker hebat Encik Bunvirus nie...
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
sambung...
time tgh lepak kat darus...
editor DCM yg tegur dier...
betapa hebatnyer Encik Bun kiter nie...
admin
arabischenab 8 years ago
#1 Shazral join
#2 BunVirus
#3 Kamarul
#4 Arabis

Jay poyo ar xnak ikut skali..mentang2 level2 VVIP amik main golf..payment giler2 smpai leh blanjer aku main L4D..hehe
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
yer aku memang poyo...
ko jer laa hebat...
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
ehh ehh...
silap...
ko memang hebat!!!
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
ko jer laa hebat...
SHAZRAL 8 years ago
weiiii aku pon turun opis jumaat nie.......... jay ko join la...... tak besh la ko tak de........

ops lupa plak .. orang yg bertanggung jawab bawak model tak reoly aper2 pon kat sini... aku dah SMS dia... tak balas pong... pehhh risau aku .......... tak per ananti aku roger dia lagi..... kalau tak de model... teng ader aper... dia boleh jadi model kita He he he he boleh tak TENG !
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
teng skng bdk audio...
maner main camera lagi dah...
Bun Virus 8 years ago
teng... v-moda terbaik weih...
beli beli beli....
aku skang kemana mana bawak bende tuh...
muahahahhaha...
admin
arabischenab 8 years ago
L4D ar..
SHAZRAL 8 years ago
Akum semua..... dang bagitau aku.......dia takut model dia tak dapat datang...so diorang suruh pikirkan plan B iaitu.. saper2 ada model mantop2 sila bagitau kat sini...... sekurang2nya kita ada plan B
admin
amir_teng 8 years ago
woi aku budak audio.hahaha
mana layan slr!
hahahaha!
v-moda bun?? damn nigga!
tggu aku ada duit.haha
weh bun nak try v-moda kau
SHAZRAL 8 years ago
PERHATIAN!!

Sekarang nie Outing indoor shoot nie Conform jadi ok.....
Dang bagi tau aku model yg dia nak bawak tu available.....
tapi kalau korang ada model kedua lagi meriahkan.... kalau ada bawak sekali.........

kita semua akan berjumpa DI Hakim sek 7 baru........ kita berkumpul dalam kol 8 sampai kol 8.30 (janji melayu kol 9)...... tapi kalau semua ada dalam kol 8.30... kita gerak sama2

korang jangan risau studio kat klang tu bukan lah tengah2 klang... tapi awal2 sebelum masuk klang...dekat2 ngan kg kuantan atau sebelum jambatan bulatan 100/ jambatan sebelum masuk ke klang........

kat studio tu adalah lighting2 semua... cuma korang bawak speedlight korang masing2 itu saranan member aku la.... dia kata speedlight korang akan trigger lampu dia........

mungkin sesi indoor shoot nie akan habis sebelum 1 atau 2 ikut keadaan.

benefit bagi orang macam aku yang tak tau ambik indoor shoot nie adalah belajar ngan abam2 otai yang available masa tu......

so jumpa mlm nie kat opis (bagi budak2 racun) dan jumpa di Hakim sek 7 baru (untuk bukan racun/orang luar)

jumpa di sana2
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
mampuih si bun....seksyen 7 pun dier tak tahu kat maner...
nak dtg sek 13 pun sesat...
apatah lagi sek7....
Bun Virus 8 years ago
hahahaha.. jay knows me too well..
weih.. someone lead the way for me please.....
help!!!!!
forger 8 years ago
seksyen 7 kat uitm tu kan?
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
mlm kang ko tanya laa bdk2 tue...
sek 7 dekat ngan uitm
Bun Virus 8 years ago
kalau UITM aku tau mana.. aku tau aku tau.. so camner nih?
and takde ke gambar of the model.. kasi la tunjuk sini..
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
ko nak tgk gambr model ker...
jap aku cari...
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
nie haa...model yg korang akan shoot besok...
have fun yaa...


farm4.static.flickr.com/3238/3015257783_54fdddea60.jpg
Bun Virus 8 years ago
wow.. sial ko jay.. bazir time aku tekan link tuh
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
hahahahhaa...
asal...
ko tak rase excited ker...
lawa tue...
SHAZRAL 8 years ago
mlm kang aku bagitau bun... maner hakim 7 he he he

model bak katta dang tip top condition..... 1st hand...... bau kilang/kedai..... macam keta plak
Bun Virus 8 years ago
weih.. gambar model takkan takde kot!!!!??????
NedAhm 8 years ago
nk ikot leh x? en arabis pungut saya..
NedAhm 8 years ago
alah..keje plak..bci aku..
SHAZRAL 8 years ago
aku inshaallah bawak satu model cina... lawa loooo.. malam nie aku tunjuk kat korang semua kat opis
admin
arabischenab 8 years ago
sng saper yg dapat bun..jenis dok umah jer..shah alam pn xtau..hhehehe
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
bun kat shah alam pun bole sesat...
siap lalu no entry punya jalan lagi tue...
SHAZRAL 8 years ago
jay on tak esok.. aku bawak model cina... lawa siak
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
huh???
aper yg on???
admin
arabischenab 8 years ago
suh sexy2 skit...hahaha
Bun Virus 8 years ago
model lawa tuh single or not?
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
single but lesbo...
Bun Virus 8 years ago
aku memang suka lesbo..
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
guys...

why not post some of the pics here..
Bun Virus 8 years ago
yeah.. post la weih.. aku nak tengok gak!!!
admin
arabischenab 8 years ago
bun dah pro..maner nak post..cittt
Bun Virus 8 years ago
haram.. aku busy la.. takde time nak touch up aku nyer gambar..
nanti aku upload la.. chill la.. :D
iyLara 8 years ago
tah en arab neh.. en bun busy tau...
forger 8 years ago
oleh kerana aku nih pemurah orang nyer biarler aku post dulu....(lagipun sebab minggu lepas tak shoot aper aper, aku takder menda lain nak edit...hehehe)


sylvia0001
admin
arabischenab 8 years ago
The inside
Bun Virus 8 years ago
woish.... sumer pun power... segan la nak post camnih.
Bun Virus 8 years ago
well, my contribution:
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
maner kaki model tue???
SHAZRAL 8 years ago
dang ngan bun berebut2 nak ambik gambar model he he he he
BTS (Studio Shot) 03

Learning Studio Shot 01
Bun Virus 8 years ago
aperhal aku laks.. aku takde nyer nak berebut rebut.. most of the time i was on that chair shooting for fun..
Bun Virus 8 years ago

SHAZRAL 8 years ago
bahaya nie bun.. siap ada tattoo tu... wei kata nak pinjam UWA aku?
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
tak jadi...
dier ader job siang n malam...
SHAZRAL 8 years ago
pehhh biar benar siang dan malam....
admin
Jaffrin Shahrom 8 years ago
benar laa...
siang ader job runway...malam ader job gig...
admin
arabischenab 8 years ago
perghhh..jay pro day n nite photographer..hehe
SHAZRAL 8 years ago
he he he bahaya tu rab
Bun Virus 8 years ago
somehow, i feel rab tak baca the whole article lalu terus menembak jay.. LOL.. pitty u jay.. :d
admin
Jaffrin Shahrom Posted 8 years ago. Edited by Jaffrin Shahrom (admin) 8 years ago
just ignore...
certain people would LOVE to condem others...
~poyo~
admin
arabischenab 8 years ago
ala..korng ni emo ar..skit2 emo..jom menembak..
Groups Beta