Sticky 

baju...

nondescript spy [deleted] 5:41pm, 22 October 2009
baju bila blh dapat...tak sabaq dah ni...hehehe
admin
nak baju join outing laa... takat pakai tayang xbesh la bro
sabar bro...
nondescript spy [deleted] 9 years ago
nak outing tu mmg la nak pi..saya ni haa bru nak start shoot balik....dok tunggu tok wan saya ja kat hospital...ni 2 minggu lepas..tok wan saya pun dah tak de dah..meniggal kat hospital...kembali bertemu dengan pencipta dia..tu yang lama diam tak pi shoot...
admin
takziah..
heran xbgtau pulak..
syish adam 9 years ago
Salam Takziah buat syam_83
SaifulAdli 9 years ago
lps nih projek kat mana plak...nak ushar jadual takut tak leh join lagi....huhhhu nasib baik aku pi kelantan....kalau tak mesti best shot kat perlis tuh
admin
1/11 ni insyaallah..
aku petang tu ada graduation anak aku.. pagi line clear punya
nondescript spy [deleted] 9 years ago
bukan tak nak bagi tau..sya pun time tu keja...balik dah tergesa2...tak tau dah nak bagi tau sapa...

saya 14, 15 dan 16 ni ada wat aktiviti..naik gunung bintang...blh la shoot kat sana...nnt saya try tanya member..klu2 blh invite org luar...
MOD
Artiznan 9 years ago
harap maklum..di sebabkan beberapa masalah yg x di jangka, tarikh jangka siap baju adalah 10hb November 2009

dengan ini sy bg pihak pengurusan meminta maaf atas kelewatan tersebut. untuk maklumat lanjut..hotline calling 0174785621
SaifulAdli 9 years ago
wah...lps nih outing ngan baju baru la yer...huhuhuhu
admin
woraits bro
sallehstudio 9 years ago
salam...saya baru jek join group nih...salleh dr balik pulau...er pasal baju 2 cam berminat gak...harap2 dpt info n advise dr abg2 n rakan...salam...
admin
bro sallehstudio contact stitch_iz, tanya dia
sallehstudio 9 years ago
er sir mart outdoorgraphy...camner nak contact dia eh???so far saya newbies kt penang flicker ni...leh bg no pone dia x???nih no saya...019-5209753...thanks yah bro...
admin
sallehstudio 9 years ago
okeh bro..thanks,,,
Groups Beta