Jisforjeff 4:25am, 8 July 2009
Uhhh looking for either a Nikon D60 or Canon 1000D

Any places in mind?

Apparently SLR's cost cheaper here than in the United States, Baru balik Penang sebab sekarang tengah cuti sekolah

Aha better yet, SMS if you know anyone or any reliable placesss; 0174379340
SaifulAdli 9 years ago
area komtar ok....leh tawar harga d60 sampai 1800...kalau nasib baik leh dapat harga 1750....aku beli dulu pun dalam 1720...jer..ayat mau baik...group nih mmg famous kat kedai2 tuh....anyway try survey dulu
Jisforjeff 9 years ago
Yup; p tengok kat Click & Snap or something & dia bagi 1950; sekali dgn 4gb, case bag, & UV Filter

tapi bila tunjuk offer tuh kat kedai lain, depa sanggup turun sampai seratus from that price
admin
mana2 pun bro.. amik yg paling rendah, hehe... waranti sama gak semua Nikon m'sia :P
syish adam 9 years ago
Yeah..go for Nikon..
SaifulAdli 9 years ago
rasa kat excell leh dapat murah lagi for d60
dickson8pg 9 years ago
bro,
u need to noe sumthing.
1750 is the lens no vr 1.
dickson8pg Posted 9 years ago. Edited by dickson8pg (member) 9 years ago
000000000000000000000000
leeana_67 9 years ago
Hang lalu kat stesen bas bawah komtar tu ,lepas tu hang masuk perangin mall,betoi betoi tepi pintu masuk tu ada kedai kamera,kat situ murah,nama kedai dia aku dah lupa dah
nondescript spy [deleted] 9 years ago
anyway try dekat area komtar then if u want to survey dekat bukit jambul ade 1 kedai elite photo...situ pun cam ok gak....sekarang ni harga barang camera naik..kite kene rajin survey ckit laa
Jisforjeff 9 years ago
orait2 thankss
Groups Beta