Discussions (199)

sunyi sepi

view profile

SaifulAdli says:

hahah sunyi sepi bila tok penggulu tak dak kat penang..?
6:03PM, 23 April 2009 PDT (permalink)

view photostream

Sir Mart Outdoorgraphy™ is a group administrator Sir Mart Outdoorgraphy™ says:

Hish sapa tok penghulu tu??
112 months ago (permalink)

view photostream

SaifulAdli says:

lagi mau tanya...ada program apo minggu nih?
112 months ago (permalink)

nondescript spy [deleted] says:

hahaha...tu laa.....tok ketua menyepi.....org2 kampung ni pun..sunyi laaa......hahahahaha//////
112 months ago (permalink)

view photostream

ronienana ( ロニーナナ ) says:

ahad nie layan macro laa...baru best...
112 months ago (permalink)

nondescript spy [deleted] says:

saya di KL lagi tu...hmm..tak pe2....
112 months ago (permalink)

view photostream

Sir Mart Outdoorgraphy™ is a group administrator Sir Mart Outdoorgraphy™ says:

saya baru balik dari KL.
Actually mcm2 aktiviti shooting kat sana.. termasuklah ke bukit broga...
Namun dalam keseronokan ada musibah yang melanda..

semasa di bukit broga, Fareq Rizal telah beroleh kemalangan yang menyebabkan dia tak boleh berjalan.. terpaksa dia mengesot turun sepanjang bukit.. kadangkala dipapah dan diangkat oleh AzliPhotography & EmranMT, sehingga penyelamat tiba...

Saya naik bas balik ke SP semalam kul 5 petang..terlalu letih semalam.. bila sampai Rizal pun telah selamat sampai ke Penang ngan flight dan skarang warded di Hospital Pakar Puteri, Amanjaya Sg. Petani. (formerly known as Strand Hospital)

Sapa2 yang nak melawat boleh hubungi saya.
111 months ago (permalink)

view photostream

Sir Mart Outdoorgraphy™ is a group administrator Sir Mart Outdoorgraphy™ says:

www.flickr.com/photos/sirmart/3474615219/

sirmart.blogspot.com

Refer here.
111 months ago (permalink)

view photostream

SaifulAdli says:

oit dia kena apo? jatuh ka?
111 months ago (permalink)

Would you like to comment?

Sign up for a free account, or sign in (if you're already a member).