nondescript spy [deleted] 3:21pm, 16 April 2009
ada apa2 activity tak untuk sabtu ni...
SaifulAdli 9 years ago
jum bukit bendera...
admin
Fuyoh.. jgn tdoq sudah syam.. hahaha

Kalau organize, pi ramai2 jgn lupa group shot ya kawan2...
Aku mmg xleh pi.. off to Cameron sok pagi.
SaifulAdli 9 years ago
kalau mart tak leh pi nnt la kita pi...tak cukup korum tak best plak nanti...nanti sapo nak jadi model
admin
cis... apalaaa ... ada ka model.. eheheh

xpa2 kalau nak p 2-3 org pun xpa laa.. janji shoot bro
MOD
Artiznan Posted 9 years ago. Edited by Artiznan (moderator) 9 years ago
huhu..sori bro.mggu ni ada hal gak. xdpt join aktiviti.

p/s:
hahaa..skrg mart dh buat tender modeling lak.
mari2..sapa mau booking mart. cepat isi borang! hehee
admin
cis... aku plak.

iz minggu ni mau p hanimun lg.. hehe...
tok ketua tak p tak best laa...hehe...
admin
ketua la plakk.. hish mana ada ketua2..
xpa2 nnt kita pakat lain..

1hb kalau pree join laaa p Kuala Nerang shoot.

Xpun petang2 jom shoot kat bm..
nondescript spy [deleted] 9 years ago
hehehe...baru dapat on line..3 hari beta bercuti....hm.....pi kuala nerang 1 haribulan aa..mmm...tngk la cm naa...mana tau kena kejaa...

sir mart.sya kly tertidoq tu reja mlm..tapi..klu ada org call mcm kita pi bukit selambau hari tu..saya layan..shot punya pasai tak paaa.......saya ok.....layan....hehehehe...


so no next activity apa ni....
Groups Beta