rizalis (malaysian macro team) 8:42am, 7 April 2009
sirmart punya cadangan nak buat musim cuti sekolah nanti (bulan 6)
cadangan pertama tu nak buat kat SERENDAK SIKEBUN BUNGA SIK

Cadangan nak menginap kat sana (2 days 1 night)
koleksi serendah
frog eye @ serendah
damselfly @ serendah

dan banyak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fly @ serendah sik
ASSASSIN BUG @ Serendah
admin
Menarik menarik..
Super cool. Discussion opens
FaReQ RiZaL 9 years ago
Menarik...hope buat time sy cuti laa..leh join nanti..huhu
MOD
Artiznan 9 years ago
tu dia..yg nih mmg menarik!
bleh bwk bini x?? hehe
admin
boley ja bawak
FaReQ RiZaL 9 years ago
tunag leh angkut dak?heheheh
admin
FaReQ RiZaL : ini bukan hanimun ya hahaha
nondescript spy [deleted] 9 years ago
klu blh bawak tunang ngan bini..sya nak bawak atok ngan tok saya laa..hehehehehehehe
tak dak sapa berminat ka kali ni?????
MOD
yanafuziana 9 years ago
best ni...nk p la :-"
nondescript spy [deleted] 9 years ago
insyaallah pi...tarikh nyer bae hari bulan tu...
admin
utk pengetahuan satu recce utk melawat salah satu venue outing yg baru di Kuala Nerang, pada 1 Mei. Saya bercadang utk outing ngan Rizalis pd tarikh tersebut, mungkin stay chalet. Bwk family lg. Sapa2 mau join? hehe
nondescript spy [deleted] 9 years ago
hmm...saya nak pi kl time tu...
nondescript spy [deleted] 9 years ago
tak jadi pi kl 1 haribulan..pi kl minggu ni...so ...nak pi kuala nerang..sya update lain...
asfax 9 years ago
cuti sekolah ni aku kena bawak budak pi kem perdana di gunung jerai, 30/5 till 1/6 .... ada sesiapa penah pi tak? best tak ... ingat nak bawak kamera skali.
admin
tatau pulak laa.. xpenah p
lipanz | photo 9 years ago
cam best ja...tp saya tiada macro nak amik gambar bijik mata. :(
Groups Beta