new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Fejes Ádám - fejesadamfoto.hu ADMIN October 5, 2012

FOGADJ ÖRÖKBE!

Sajnos nincs elég időm és energiám, hogy tovább vezessem ezt a groupot és a hozzá tartozó blogot, viszont örülnék ha valaki átvenné! Részletek itt:
panofoto.blog.hu/2012/10/05/bezar_a_bazar_401


Ha valakinek vannak új és/vagy még meg nem hívott képei az nyugodtan küldheti ide a groupba. Nem kell a meghívásomra várni. Gyűjtsük össze a legjobb magyar panorámákat!

Érdemes követni a blogot <a...

Group Description

Ez a group a PanoFotó blogra meghívott és ott megjelenő képek gyűjteménye. Szeretném összegyűjteni a lehető legtöbb és legjobb panoráma képet, csakis magyar fotósoktól, nem csak magyar tájakról. Ha van egy érdemesnek talált képed, küldd be a groupba és hamarosan ki fog kerülni a blogra is.


Már Facebookon és Twitteren is elérhető a blog! Ha szeretnéd követni a frissítéseket csatlakozz te is!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha már erre jártál, miért ne néznél be a másik Flickr groupomba, a BMW Cabrio-ba ? :)

Group Rules

Ha beküldöd ebbe a Groupba a képedet azzal hozzájárulsz, hogy nickneved feltüntetésével a képed kikerüljön a PanoPhotó blogra

In english:
We are looking for only panorama pictures. If you send your photo here, you automatically accept that, your picture will appear on PanoPhoto with your nickname, of course.

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Images
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta