new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Join the group to start a discussion!

Group Description

Des del Centre d’Art la Panera pensem que l’art contemporani pot ser una eina diferent per reflexionar sobre el nostre entorn d’una manera transversal, per tal de poder donar lloc, així, a mirades i pensaments sovint inadvertits.

En el treball d’Ignacio Uriarte, hi juguen un paper important els números i l’acció de comptar, ja que s’entenen com a elements intrínsecs del mateix funcionament de l’activitat administrativa. Ara bé, els números no només són propis del món administratiu, sinó que són presents en tots els àmbits i les etapes de la nostra vida: l’edat que tenim, les nostres mides, el número de la porta de la casa on vivim, el número de telèfon, el calendari, i així fins a arribar a un llarguíssim etcètera.

Us proposem que els busqueu, els fotografieu i envieu les fotografies a documentaciolapanera@paeria.cat, per tal de crear de forma col•lectiva una galeria d’imatges en què els números siguin els protagonistes, per tal de fer evident la importància que tenen en el nostre dia a dia, ja sigui a l’escola, a la feina, al carrer o a casa.

La foto més original i divertida guanyarà un catàleg d' Ignacio Uriarte.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Desde el Centre d’Art la Panera pensamos que el arte contemporáneo puede ser una herramienta distinta para reflexionar sobre nuestro entorno de una forma transversal, dando lugar a miradas y pensamientos a menudo inadvertidos.

En el trabajo de Ignacio Uriarte, juegan un papel importante los números y la acción de contar, ya que se entienden como elementos intrínsecos del propio funcionamiento de la actividad administrativa. Ahora bien, los números no solo son propios del mundo administrativo, sino que están presentes en todos los ámbitos y las etapas de nuestra vida: la edad que tenemos, nuestras medidas, el número de la puerta de la casa donde vivimos, el número de teléfono, el calendario, y así hasta llegar a un larguísimo etcétera.

Os proponemos que los busquéis, los fotografiéis y que enviéis las fotografías a documentaciolapanera@paeria.cat, para crear de forma colectiva una galería de imágenes en la que los números sean los protagonistas, evidenciando la importancia que tienen en nuestro día a día, ya sea en la escuela, en el trabajo, en la calle o en casa.

La foto más original y divertida ganará un catálogo de Ignacio Uriarte.

Additional Info

  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta