admin
Kleiobird 1:48pm, 11 June 2009
Femke Hameetman van de afdeling Educatie en Publieksbegeleiding van de Kunsthal heeft contact gelegd met de admins van deze groep. Zij deed ons een aantrekkelijk voorstel:

"We willen jullie, de leden van jullie Flickrgroep uitnodigen voor een gratis bezoek op een weekend/doordeweekse dag ... en mogelijkheid tot exclusieve deelname aan het project Wiki Loves Art in de Kunsthal.
Wat bieden we jullie? Natuurlijk gratis entree en de mogelijkheid om ongelimiteerd te fotograferen van alle architectuur (jullie krijgen een speciale sticker die je zichtbaar op de kleding kunt aanbrengen.)
Het idee van Wiki Loves art is dat je meedoet aan een wedstrijd via Flickr...dus dat is makkelijk, in aanmerking komen alleen foto's gemaakt in de maand juni in de Kunsthal van architectuur (dus geen tentoonstellingen). Spelregels, zie: www.wikilovesart.nl/spelregels ".

Jullie fotos die meedoen aan deze competitie, dienen behalve in deze groep tevens te worden geplaatst in de groep: www.flickr.com/groups/wikilovesart/ en moeten onder een zog. creative commons licentie verschijnen. Tags: in ieder geval: Kunsthal. Voorts: architectuur, Rem Koolhaas e.d.

In overleg met Femke hebben we als datum gekozen voor zondag 28 juni, 14.00 uur. Trefpunt: ingang Kunsthal. Deelnemers worden verzocht zich hieronder te melden, zodat we haar een indruk kunnen geven van het aantal deelnemers.
daffy waves [deleted] 9 years ago
Bedankt voor de uitnodiging.

We zullen er met zijn tweeën zijn.

Groetjes Guusagain & Artshooter.
inge hoefnagel 9 years ago
leuke actie, ik zal er zijn.
inge hoefnagel
franksfoto 9 years ago
Leuk idee ik doe ook mee.
San......... Posted 9 years ago. Edited by San......... (member) 9 years ago
Even voor de duidelijkheid, mijn foto's van de kunsthal moet ik dus ook in de andere pool 'wiki loves art' plaatsen?

Ik kan er as. zondag niet bij zijn overigens ... maar heb wel al foto's gemaakt van de Kunsthal.
Donna Nadia 9 years ago
Super! Ik sluit me ook aan...
admin
AurelioZen PRO 9 years ago
Fijn dat jullie komen !
@Sandra: Jammer dat je niet kan. Het is niet de bedoeling dat je bestaande foto's in de wiki loves art pool plaatst - deze groep is gereserveerd voor de pics die op 28 Juni gemaakt gaan worden.
Mvg
Bert aka AurelioZen
San......... Posted 9 years ago. Edited by San......... (member) 9 years ago
OK, maar dingen die foto's van 28 juni dan mee in de wedstrijd van wiki loves art?

Dat vind ik wel jammer, want mijn foto's van de gekleurde stoelen o.a. (Auditorium Kunsthal) vind ik heel leuk geworden. Ik vind het persoonlijk ook wat onterecht.. Ze zijn toch gemaakt in de maand juni? Ik heb daar een hele dag voor uitgetrokken om van Brabant naar Rotterdam te komen. Entree betaald, reiskosten en foto's gemaakt ... En dan moet ik het opnieuw doen als ik ze wil mee laten dingen in de Wiki Loves Art Pool, omdat de foto's per se op 28 juni gemaakt moeten zijn.

Dit staat toch duidelijk in bovenstaande tekst: "Het idee van Wiki Loves art is dat je meedoet aan een wedstrijd via Flickr...dus dat is makkelijk, in aanmerking komen alleen foto's gemaakt in de maand juni in de Kunsthal van architectuur"

Mijn foto's zijn in juni gemaakt .. Ik snap het dus niet helemaal .. .

Sandra
admin
AurelioZen PRO 9 years ago
Hoi Sandra,
Ik denk dat ik nog niet genpoeg koffie op had toen ik het schreef, 'scusa.
Het is inderdaad anders - je kunt ze gewoon plaatsen in de groep - de groep is immers gemaakt vooor alle Nl musea en voor foto's gemaakt in de hele maand Juni. Dus je moeite is niet voor niets geweest!
Mvg
Bert
San......... 9 years ago
Oh gelukkig ... Ik had het jammer gevonden als ik ze niet kon insturen ...

Bedankt,
Sandra
renerotterdam 9 years ago
Ik kom graag!
admin
AurelioZen PRO 9 years ago
Leuk René, tot zondag !
Bert
Dimormar! 9 years ago
Jaap en Bert, bedankt voor de organisatie van deze leuke meet-up. Het was gezellig om jullie te ontmoeten.
admin
Kleiobird 9 years ago
't Was een genoegen om te doen Marianne.
admin
AurelioZen PRO 9 years ago
Ik sluit me bij Jaap's woorden Marianne!
Groups Beta