admin
Greg76 9:23am, 29 August 2005
A világ minden táján szerveztek már találkozót a helyi flickr addiktok és sok pozitív visszajelzést hallani róluk. Nem tudom van-e nálunk megfelelő igény hasonlóra. Persze kihívás lehet a megfelelő idő/hely megválasztása, de ha egymás után több találkát is beszervezünk, akkor előbb-utóbb mindenki el tud jutni legalább egyre. :)

Egyből lehet javasolni egy csendesebb időszakot, amikor nem indulnak el hosszú hétvégére, bandába verődve az emberek. Szeptemberben, egy szép indián nyári hétvégén egy délután?
Naphátú 13 years ago
Győr, Pécs, Szeged, Debrecen, Miskolc és Budapest. Időpontnak javaslok olyan hétvégéket, amikor az adott helyszineken van olyan történés, amit érdemes megörökíteni, ami miatt egyébként is érdemes oda utazni, aztán egy helyen gyűjthetitek a közös fotókat. Sok sikert hozzá.
boring time [deleted] 13 years ago
Jó ötlet! Ugyan hazabeszélek, de mit szóltok Budapesthez szept. 22-én? Akkor van a bringás felvonulás (www.criticalmass.hu).
18.00-kor indulnak a Hösok terérol.
admin
Greg76 13 years ago
És bringával mennénk vagy csak fényképezőgéppel? :) De az apropó/téma/alkalom teljesen jó. Szerintem legyen ez az első időpont. Nem tudom merre fognak vonulni, de Andrássy út-Astória-Erzsébet híd vonalon akár követhetnénk is őket. Bár maga a hősök teri indulás is izgalmas lehet.

Bah, addig kerítenem kellene egy széles látószögű objektívet... :)

Aki meg nem tud jönni, nem baj. Szervezzük a köv. időpontot!
admin
Greg76 13 years ago
Hát nincs nagy érdeklődés a társaság részéről. :( Minden esetre, akit érdekel annak itt van az útvonaltérkép:
criticalmass.hu/img/terkep-utvonallal.jpg

Én megpróbálok f6 -ra a szépművészeti lépcsőhez érni. Flickr-es poló nem lesz rajtam, sem vörös rózsa a kezemben, max egy csúnya, fekete Canon 20D-ről és egy zöld löwepro fotóshátizsákról lehet majd megismerni. :)

Be there, or be square.
fragile square [deleted] 13 years ago
hmmm, a világ többi táján nem ilyen jellegű találkozók vannak-voltak, ha én jól tudom :] nincs ezzel semmi baj, csak ez egy elég súlyosan nagy rendezvény, mint azt gondolom tudod, és nem egyszerű kiszúrni egy 20d-t meg egy zöld lowepro-t...
én valószínűleg keresni foglak ha arra leszek, csak ez így, mint flickr találkozó talán kicsit halvaszületett dolog...
admin
Greg76 13 years ago
Lehet első találkozónak nem túl ideális, de vmi aprópó csak kellett. Főleg, hogy konkrét más javaslat nem hangzott el az elmúlt egy hónapban. Szerintem ne nem is az lenne a cél, hogy egy tuti talákozót szervezzünk, mert mindig lesz vki akinek az nem jó. Inkább legyen viszonylag gyakrabban (havonta?) adhoc találkozó és akkor egyikre-másikra tuti el tud jutni az ember. Gondolom én. Ha bármi más ötlet van, tessék megírni. Utólagos reklamációt nem fogadunk el! :) Egyből lehet agyalni mi lehet egy következő, jobb apropó/alkalom.
Groups Beta