Sticky 

fotópályázat

orsike 6:31am, 23 August 2007
szaisztok, gondoltam belinkelem nektek a pályázatot, hátha érdekel valakit még...


Norton 360 Emoticon nemzetközi online fényképverseny

A Symantec második alkalommal hirdeti meg nemzetközi amatõr fotópályázatát, melyre augusztus 16. és október 16. között várják a pályamunkákat. Az idei évben az érzelmek képi kifejezése kapja a fõszerepet.
Az online kommunikáció során a felhasználók pillanatnyi érzelmeiket gyakran hangulatjelek (emoticon) segítségével fejezik ki, melyek már az üzenetküldõ szolgáltatásokban is megtalálhatók. A Symantec ilyen, az életbõl elragadott, és fényképezõgéppel megörökített hangulatjeleket, mosolyt, szemráncolást, dühös, vidám vagy meglepõ arcvonásokat tükrözõ képeket vár a beküldõktõl, amelyekkel éppen a számítógépük által kiváltott érzelmeiket fejezik ki.
A versenyben résztvevõk regisztráció után a Symantec erre a célra készített honlapjára (www.nortonemoticonphotocontest.com) tölthetik fel a fotókat .jpeg vagy .jpg formátumban maximálisan 500 KB méretben.
Az amatõr fotósoknak meghirdetett versenyen tavaly a Természet és Tájak kategóriában egy magyar fotós, Daróczi Csaba nyerte meg a fődíjat.
NyereményekA verseny fõdíja 10.000 USD.További öt elsõ helyezettet hirdetnek ki a verseny végén, õk 1000 USD jutalomban részesülnek

www.nortonemoticonphotocontest.com

üdv orsike
adamsmithfly 10 years ago
Van egy újabb fotópályázat amiről bővebben itt lehet olvasni
www.samsungsport.hu/focizoom_fotopalyazat.php
az érdekesség, hogy meghosszabbították egy héttel!!!
Amiről itt lehet olvasni!
www.webnyeremeny.hu/nyintjatek.php?id=6838
Groups Beta