fragile square [deleted] 9:18pm, 18 June 2006
Hello!

Felmerült az ötlet - legalábbis bennem - hogy össze kéne hozni a Flickr-en lévő magyar felhasználókat a kedves és aranyos Budapest Photoblogger-ekkel (link). Az övék egy hasonló közösség mint ez, azzal a kivétellel, hogy ott többnyire mindenki maga barkácsolja a fotoblogját. Meg ők többet beszélnek meg találkozgatnak :)

Mivel úgy-ahogy van szerencsém ismerni embereket mindkét táborból, azt gondolom, egy ilyen dolog csak jól sülhetne el. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok erről? Megismerhetnénk sok-sok új embert, tanulhatnánk egymástól és fotózgathatnánk, mi kell még? :)

Várom a véleményeket!

yours truly, Bálint

ps: valami hasonlót posztoltam a Bppb fórumra is, akit érdekel itt találja!
admin
Greg76 12 years ago
Maximális módon támogatom a kezdeményezést! Egy éve vagy hogy, volt hasonló kezdeményezés, de nem volt nagyon megszervezve, mondván hátha spontán módon vmi jó dolog jön össze. :) Hát nem jött... Talán így egyszerűbb hozzá csapódni egy működő társasághoz. Ide is be post-olod ha van konkrét dátum vagy nézegessük a photobloggers-t? Én ugyan nem pesti vagyok, de ha van dátum akkor megpróbálom úgy szervezni a naptáram.
fragile square [deleted] 12 years ago
június 30-án (pénteken, holnap) a Nagyvárad téren a SOTE-NET torony bejáratánál 16:00-kor össze lehet röffenni a Budapest Photobloggerekkel egy kis fotózásra a torony tetejéből. egy kis kedvcsináló van itt.
a cím 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.
orsike 12 years ago
hát erről sajnos lekéstem :)

pedig kíváncsi volnék. Jó volna a neveket arcokhoz kötni :)
kjano 11 years ago
Jó ötletnek tartom bármikor is. Ez évben (2007) lehetne Szeged.
nojkoblog 11 years ago
Szegedet én is támogatom.
gaborcsordas 11 years ago
itt is egy szegedi...támogatnám is
Groups Beta