admin
KKaassiiaa 7:50pm, 24 January 2005
Helló Főnök !
Tulajdonképpen már pár hete az a gondolatom támadt, hogy érdemes lenne a B-pesti csoportot átnevezni, és átalakítani M-országi csoporttá.
Szerintem, hogy ilyen kevesen vagyunk itt, a más nemzetekhez képest, hogy nincs értelme "aprítani".
Nem tudom, hogy Ti mit gondoltak erről,én mind a kettőbe léptem be, de véleményem szerint ebből egy is lenne JÓ. :)
admin
Greg76 13 years ago
Őőőő, az átnevezés nem rossz ötlet, de ha leszünk elegen, akkor külön-külön is megállhatja a helyét a két csoport. Próbáljuk meg így, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
gezahorv 13 years ago
En a Magyarorszagba belepek, a Budapestebe meg nem. Koszi a meghivast! Szoval szerintem maradjon ketto. Persze nem akarok en donteni, csak egy velemeny... ;)))
Valóban, ha valaki nem Budapesten él (biztosan van sok ilyen flickr user), annak nem érdemes a Budapest group-ba csatlakozni, csak ide. Hívjuk meg őket! :)
Vadnay 13 years ago
Es mit szolnatok egy magyar csoporthoz ??? :)) csak ugy egyszeruen ...
Naphátú 13 years ago
Koszi az otletet, de eddig bevalt a ketto. szerencsere sok kulfoldi member van a Budapest group-ban, amit ertelemszeruen hamarabb megtalalnak, mint a Magyarorszagot, igy, magyar neven. Magyarazzuk el nekik, hogy legyenek szivesek attelepulni ide, mert mi szeretnenk egyet csinalni a kettobol? Nem tartom logikus lepesnek. En a fovarosi fotoimat teszem a Budapest groupba es a videkieket (bocs a kifejezesert) ide. Szerintem ez nagyszeruen mukodik igy.
Groups Beta