new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Share

Group Description

Welkom bij de Flickr-pool van de gemeente Beuningen. Wij plaatsen regelmatig foto's uit deze pool op onze website, social media of in brochures. We ontvangen daarom graag uw mooiste foto's, gemaakt in onze gemeente. Graag voorzien van een locatie op de kaart (Geo-tag) en de tag 'Beuningen', 'Ewijk', 'Winssen' of 'Weurt'.

LET OP: wie zijn foto's toevoegt aan onze pool geeft de gemeente Beuningen toestemming om de foto kosteloos te gebruiken in (digitale) publicaties. We proberen wel altijd de naam de van fotograaf te vermelden.

Group Rules

De Flickr-pool van gemeente Beuningen is opgezet om samen met u foto's te verzamelen die te maken hebben met de gemeente Beuningen. We plaatsen regelmatig foto's uit deze pool op onze website, social media of in brochures.

Voor deelname zijn onderstaande regels opgesteld:
- Foto's moeten zijn gemaakt in de gemeente Beuningen of direct met de gemeente Beuningen te maken hebben. Bv foto’s van het landschap en evenementen in de gemeente;
- Geef bij 'comments' het onderwerp aan en waar de foto is gemaakt, of zet de locatie op de kaart (Geo-tag). Zeker als de locatie in de gemeente Beuningen niet is terug te vinden op de foto;
- Foto’s graag voorzien van een bijbehorende tag als 'Winssen', 'Ewijk', 'Beuningen' of 'Weurt'.

LET OP: wie zijn foto's toevoegt aan onze pool geeft de gemeente Beuningen toestemming om de foto kosteloos te gebruiken op haar (digitale) publicaties.

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta