new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Share
David Quintana MEMBER July 1, 2013
Cada membre pot afegir un màxim de 3 fotos al dia (1024px mínim) i per cada una ha de comentar-ne 2. Tots agraïm comentaris que ens ajudin a millorar. Els elogis estan bé i són necessaris però ensenyen molt poc. Les crítiques constructives són sovint el millor elogi que ens poden fer els companys, sempre des del respecte i fent esment tant a la part tècnica com a la visió fotogràfica proposada i conscients que cadascun tenim una de diferent.

This group discussion is for members only.

Group Description

Agrupació Fotogràfica de Salt. Get yours at bighugelabs.com

Som una entitat que es dedica a promoure la fotografia entre les persones afeccionades, organitzant i participant en activitats que fomenten l'exercitació i la difusió de la fotografia en tots els seus camps.
La nostra entitat fou constituida el febrer del 1989. L'any 1997, vam participar en la fundació de l'Associació Gironina d'Entitats Fotogràfiques (AGEF). Estem associats a la Federació Catalana de Fotografia (FCF).

Ens podreu trobar a la "Factoria Cultural Coma Cros" al carrer Sant Antoni, 1, de Salt (Girona).

info@fotosalt.cat

Group Rules

Regles del grup de Flickr de l'Agrupació Fotogràfica de Salt (AFS):

Per unir-se cal ser soci de l'Agrupació Fotogràfica de Salt. Més informació a www.fotosalt.cat.

L'objectiu del grup de l'AFS és el de compartir una afició, mostrar els nostres treballs, aprendre i millorar de manera conjunta.

És aquest un grup que neix a Salt però sense exclusions geogràfiques. Són, per tant, benvinguts els fotògrafs d'altres latituds que, no obstant, hauran d'acceptar i adaptar-se a les peculiaritats geogràfiques, socials i culturals que inspiren el grup.

1.L'ingrés serà per invitació i suposarà l'acceptació i compliment de les seves regles .

2.No s'admet la publicació de fotografies que puguin ferir la sensibilitat de la majoria dels membres del grup. La falta d'educació, el cinisme i la hipocresia no tenen cabuda en aquest foro.

3.Aquest lloc no preten moralitzar ni polemitzar amb temes de caràcter polític, religiosos, sexista, etcètera. El nostre esperit està mogut pel diàleg i la comprensió. Queda exclósa la intolerància, la discussió i l'enfrontament.

4.No s'admet la publicació de fotografies de caràcter xenòfob, racista, pornogràfic, etcètera. Els dubtes al respecte seran resolts pels administradors del grup (f32).

5.Els administradors (f32) i moderadors (f16) vetllaran pel bon funcionament del grup, resolent els dubtes i problemes suscitats. En qualsevol cas, les seves decisions tindran l’objectiu de procurar el bon funcionament del grup. Si algun membre està en desacord, haurà de notificar-ho per missatge privat als administradors.

6.Les fotos publicades són exclusiva responsabilitat de l'autor. Han d'haver estat realitzades per ell o publicades amb el consentiment exprés d'aquell. Aquelles l'autoria de les quals quedi en dubte o es demostri per Flickr la seva irregularitat o utilització fraudulenta seran esborrades del grup i el seu autor serà expulsat pels administradors de forma immediata.

7.Es prega que per dirigir-se a qualsevol membre del grup es faci amb educació i sense ironia. En cas contrari podrà procedir-se a l'expulsió del grup. Es recomana l'ús d’emoticons per evitar malentesos.

8.S'estableix un màxim de publicació diària de 3 fotos. Busquem compartir i gaudir de les fotos de tots els membres (f8). No et limitis a penjar les teves fotos. Per cada foto pujada s’hauran de comentar dos de les existents en el mural.

9.Els administradors establiran els concursos, reptes i sortides que es considerin podent també tots els membres (f8) contribuir a millorar la participació i el dinamisme del grup mitjançant propostes als administradors (f32).

10.L’objectiu darrer de l’AFS és fomentar la millora de la tècnica i la visió fotogràfica dels seus membres (f8) i es per això que instaura aquest foro com un lloc on creuar opinions, treballs i propostes que seguint les línies abans esmentades ajudin a assolir aquesta fita.

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Members can post 3 things to the pool each day.
  • Accepted content types: Photos, Images
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta