admin
Arjenfoto 11:53am, 25 July 2011
Beste allemaal,

Na een jaar op wereldreis te zijn geweest ben ik weer terug in Nederland. Via Ronald maar ook via Paul ben ik meerdere keren benaderd wat te doen voor de groep, maar ik heb geen tijd gehad.
Aankomende september begin ik met studeren en zodra ik hier mee ga beginnen ga ik me ook weer op deze groep storten: meer leden werven, goed becommentariëren en ervoor zorgen dat iedereen weer wat leert van deze groep (en natuurlijk plezier heeft)!
Geniet nog even van de vakantie en tot september!

Arjen
illie72 PRO 7 years ago
Ook ik zal weer eens proberen mee te gaan draaien. Heb een tijdje gewoon geen zin gehad om mee te doen, omdat ik het gevoel had dat het niet erg meer leefde...Maar als we er met z'n allen weer eens echt wat mee gaan doen wil ik graag weer meedoen, want de maandopdrachten en het leren van elkaar vind ik super! Of juli me nog gaat lukken weet ik niet, maar ik ga het proberen!
admin
Imac@Ronald 7 years ago
Kijk en daar doen we het allemaal voor!
Welkom terug Arjen en hallo illia, we gaan er weer een actieve groep van maken.
Dennis Daniël 7 years ago
Ben net nieuw in deze groep en kijk uit naar de volgende opdracht!
admin
Imac@Ronald 7 years ago
@Dennis Daniël, welkom bij de groep.
Ik zag al een paar mooie foto's op de pagina staan.
We zien je foto's graag verschijnen.
illie72 PRO 7 years ago
Okay, augustus zat nog vol verrassingen thuis, maar in september moet het me toch gewoon weer lukken...sorry voor de vertraging!
admin
Arjenfoto 7 years ago
Dit had ik met september, ben ongelofelijk druk geweest met ontgroeningen, eerste weken en kamer zoeken. Dit is nu allemaal gelukt/achter de rug dus oktober wordt de maand!
Groups Beta