new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Share
GemeenteUithoorn ADMIN April 14, 2015
Gemeente Uithoorn is in ontwikkeling. Op andere plekken lijkt de tijd juist weer stil te staan. We hebben al een prachtige verzameling foto’s. We zouden het fijn vinden om hier nog veel meer mooie beelden uit onze gemeente aan toe te voegen. Stuur je foto’s in! Wie weet staat jouw foto ook een keer in onze twitterheader www.twitter.com/gem_uithoorn
Wil je meer weten over het insturen van foto's bekijk hieronder onze beschrijving en deelnamevoorwaarden. Bedankt voor je bijdrage!

Join the group to start a discussion!

Group Description

Wat wordt er met de foto's in deze grouppool gedaan?

Iedereen kan zijn foto's van Uithoorn of De Kwakel in de flickr grouppool ‘Fotoalbum gemeente Uithoorn’ plaatsen. We plaatsen zo mogelijk een keer per maand of per thema een foto bovenaan ons twitteraccount. We zouden het ook leuk vinden om de foto’s te gebruiken voor bijvoorbeeld de gemeentepagina, gemeentegids, nota's, folders en brochures van gemeente Uithoorn. In dat geval nemen wij altijd contact met u op als wij een foto willen gebruiken.

U mag zoveel foto’s uploaden als u wilt.

Wat maakt een foto extra aantrekkelijk voor twitter of andere publicaties?:

- De foto is in het huidige seizoen geschoten;
- De foto laat de actualiteit in de gemeente zien, bijvoorbeeld een evenement wat net aan de gang is;
- Er zijn ook mensen op de foto zichtbaar.

Wilt u ook deelnemen?

U kunt lid worden van de group pool. Klik hiervoor op 'join group'. Wilt u van te voren de groepsregels nog doornemen, dan kunt u dat hier doen, of de voorwaarden bij het lid worden accepteren.

Laat ook uw foto van de Uithoorn en De Kwakel aan iedereen zien! We kijken ernaar uit uw foto’s op Flickr te zien!

Gebruik van de foto's door anderen dan gemeente Uithoorn is niet toegestaan. U dient hierover altijd contact op te nemen met de eigenaar van de foto. Dit Flickr account is geen beeldbank, maar een verzamelplaats voor foto's uit onze gemeente die gedeeld worden door andere fotografen.

Group Rules

Bij het insturen van een foto gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden:

1. Op de foto is een locatie in Uithoorn of De Kwakel duidelijk herkenbaar;

2. Bij de foto is beschreven waar deze in Uithoorn of De Kwakel genomen is;

3. De foto’s moeten digitaal in jpg-formaat en in kleur worden aangeleverd

4. De foto is niet overduidelijk bewerkt of gemanipuleerd;

5. Op de foto zijn geen personen te zien, die hier geen toestemming voor hebben gegeven. (De verantwoordelijkheid voor het uploaden en ter beschikking stellen aan de gemeente Uithoorn van foto's met personen die zichtbaar in beeld zijn ligt te allen tijde bij de inzender. De inzender vrijwaart de gemeente Uithoorn van aanspraken tot schadevergoeding dan wel redelijke (gebruik)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht)

6. Op de foto is geen vermelding van maker of copyright geplaatst.

7. De foto’s moeten minimaal 2480 x 3508 pixels (3 MB) groot zijn.

8. De inzender geeft de gemeente Uithoorn het recht de betreffende foto’s te publiceren op Flickr, Uithoorn.nl en in eigen uitgaven of ter beschikking te stellen als persmateriaal of voor andere communicatieve doeleinden te gebruiken. Hierover wordt altijd contact opgenomen met de inzender van de foto's.

9. De inzender garandeert dat hij/zij de maker is van de foto en in het bezit is van alle intellectuele eigendomsrechten (inclusief alle persoonlijkheidsrechten) op de foto (rechtenvrij)

10. Als er personen op de foto zijn geportretteerd, garandeert de inzender dat hij/zij beschikt over alle rechten van de andere personen (zoals portretrecht, persoonlijkheidsrechten, enz.) met betrekking tot de foto en dat de geportretteerde perso(o)n(en) toestemming voor de deelneming aan de actie hebben gegeven

11. De inzender geeft de gemeente Uithoorn toestemming de foto te bewerken (zoals bijsnijden, bijstellen in kleur en helderheid). De gemeente Uithoorn past geen fotomontages toe.

12. Foto’s en/of afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met de wet en/of openbare orde en goede zeden. Uithoorn.nl is te allen tijde gerechtigd foto’s en/of afbeeldingen niet te plaatsen.

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Images
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta