Óliver Martínez 4:52pm, 19 April 2012
Hola a todos. Os paso parte de un mail que me han pasado desde el servicio de Educació Ambiental del Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera en referencia a la Maratón fotografica que se realizará este próximo sábado en la isla de Formentera.
Parece ser que disponen todavia de billetes de barco para el que quira participar.


"La nostra proposta és una marató fotogràfica a Formentera, per a la qual encara tenim unes barques pagades per Espais de Natura.

Els detalls són que la partida d'Eivissa és amb Transmapi a les 7:30 del matí (ens han canviat horaris, no és que volguem que matineu). S'ha de ser a les 7:10 a l'estació marítima de Formentera, ja que s'han de treure les tarjetes d'embarcar i com som un grup ens durà un ratet.

La marató és de 9:30 a 12:30 a Can Marroig, després es farà passe de diapos de les fotos, dinar (que ha de dur cada un/a el seu) i, finalment, el lliurament de premis. La tornada està prevista amb la barca de les 19 hores. El desplaçament del port a Can Marroig també està subvencionat. L'única cosa que heu de portar són els vostres equips i el menjar-beguda del dia.

Per si hi hagués algun interessat en apuntar un nen/a també hi ha marató infantil, en aquest cas començarà a les 10:30.

Per apuntar-se han de telefonar al 971 30 14 60 ó 971 39 47 94, ext.3 i passar-nos el correu electrònic perquè poguem enviar les bases del concurs si es volen apuntar.
Pensau que demà s'acaba el termini i que ens agradaria que participassiu en la jornada."

Gràcies, US HI ESPERAM
Una abraçada

--

Informadores Espais de Natura Balear

Correu electrònic:
espaisdenatura@gmail.com
Spioc PRO 7 years ago
Yo voy,parece que hará buen tiempo.Aprovecharemos para ir de excursión por Formentera. :-)
MOD
Electrolluc 7 years ago
osea ... cocinado, comido y postre todo el mismo dia ..!!
juer .. maratoniana ..!!
.. de haberlo sabido antes ....
tal vez ..
gracias por la info, Oliver.
admin
oscanpa ( Oscar ) PRO 7 years ago
Yo empiezo a funcionar pero todavía no puedo "coger" la cámara por movilidad reducida, y mira que me habría gustado ir, lástima, el año próximo.
Groups Beta