new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Share

Join the group to start a discussion!

Group Description

FES MEMÒRIA – HAZ MEMORIA
Una activitat a flickr sobre la memòria històrica

A partir d’objectes, fotografies, espais i símbols, volem recordar el període de la Guerra Civil i el franquisme al territori espanyol.

Per això et proposem que hi participis recuperant elements de la teva memòria històrica. A través del nostre flickr ens pots enviar fotografies d’espais on van tenir lloc batalles o altres moments de guerra o repressió, fotografies del teu arxiu familiar, i recuperar, d’aquesta manera, objectes o símbols del passat.

Tot aquell material que vulgueu recordar amb nosaltres, el podeu enviar a través de flickr, havent demanat prèviament sol•licitud per entrar al grup «Fes Memòria», creat especialment per a aquesta ocasió, o bé a través del correu electrònic ml.lapanera@paeria.es, especificant a l’assumpte «Fes Memòria».

---

FES MEMÒRIA – HAZ MEMORIA
Una actividad en flickr sobre la memoria histórica

A partir de objetos, fotografías, espacios y símbolos, queremos recordar el periodo de la Guerra Civil y el franquismo en el territorio español.

Por eso te proponemos que participes recuperando elementos de tu memoria histórica. A través de nuestro flickr nos puedes enviar fotografías de espacios donde tuvieron lugar batallas u otros momentos de guerra o represión, fotografías de tu archivo familiar, y recuperar, de este modo, objetos o símbolos del pasado.

Todo aquel material que queráis recordar con nosotros, lo podéis enviar a través de flickr, pidiendo previamente solicitud para entrar en el grupo «Haz Memoria», creado especialmente para esta ocasión, o a través del correo electrónico ml.lapanera@paeria.es, especificando en el asunto «Haz Memoria».

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta