new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Group Description

What is this?
The official Flickr group for eatcatalunya.com, the best online resource for information about Catalan Cuisine in English.

What is EatCatalunya all about?
EatCatalunya's mission is to fill the void that exists in information on Catalan cuisine in English, and to leverage the information shared on the site to help promote Catalan culinary culture.Welcome any and all photos related to Catalan food, wine, dining, restaurants or culinary travel.

How you can participate
Everyone is invited to add their photos of Catalan cuisine to EatCatalunya group, but if you would like your photos featured on EatCatalunya.com, please tag them with the words "publishEC". We will list a photo credit with every photo we use, and a link back to your photography site if you have one.

Bon profit!


Català

Sobre Eat Catalunya: la cuina catalana en fotografies

¿De què tracta aquest grup?
És el grup oficial d´Eat Catalunya en Flickr. Eat Catalunya és el millor mitjà d'informació sobre la cuina catalana en anglès.

¿De què tracta Eatcatalunya.com?
La missió que té Eat Catalunya és la d´omplir el buit que existeix pel que fa a la informació de la cuina catalana en anglès i també utilizar la informació que tenim en la nostra pàgina web per ajudar a promoure la cultura culinaria catalana.

¿Com pots pendre part?
Convidem a tothom a afegir les seves fotografies relacionades amb la cuina catalana al grup Eat Catalunya. A més si t´agradaria que les teves fotos formessin part d´Eatcatalunya.com, només has de posar en el tag de la teva foto "publish EC". Nosaltres possarem en la foto publicada en Eatcatalunya.com el teu nom o si tens pàgina web l´ enllac de la teva web.

Bon profit!!


Castellano

Sobre Eat Catalunya: la cocina catalana en fotografías

¿Qué es esto?
Es el grupo oficial de Eat Catalunya en Flickr. Eat Catalunya es la mejor fuente de información de la cocina catalana en inglés.

¿De qué trata Eat Catalunya?
La misión de Eat Catalunya es la de rellenar el hueco existente en cuanto a la información de la cocina catalana se refiere en inglés y también utilizar la información de la que disponemos en nuestra página web para ayudar a promover la cultura culinaria catalana.

¿Cómo puedes formar parte?
Invitamos a todo el mundo a que añada sus fotografías relacionadas con la cocina catalana al grupo Eat Catalunya. Además si te gustaría que tus fotos formasen parte de Eatcatalunya.com sólo tienes que poner en el tag de tu foto "publish EC", nosotros mencionaremos tu nombre y en el caso de que tengas página web publicaremos también el enlace.

Buen provecho!

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta