new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Share
Patrick Mollema ADMIN May 9, 2021
Oefening 25 is klaar en beoordeeld. Oefening 24 probeer ik maandag te beoordelen. Niet eerder dan vrijdag komen de nieuwe oefeningen eraan. Ik heb ook cursus deze week. God zij dank en nog wat online activiteiten. Naast jullie fotowerk word ik daar ook blij van. Dus even geduld.

Patrick

This group pool is for members only.

This group discussion is for members only.

Group Description

Oefening 19: Saskia en het kan altijd erger
_DSF8407

Oefening 18 Jan en een boektitel
Oef18_Boektitel_1094315

Oefening 17 Ed en Paton portret ( gedeeld met Teun maar zijn foto kan ik niet delen hier)
Oef 17

Oefening 15:
Jan, je fiets fotograferen.
_9110908_oef15_Fiets

Oefening 14:
Ed, als het niet stilstaat dan beweegt het

Busstation oef 14

Oefening 13: Witte kleding
Ed met een zeer creatief overhemd in de wind.

Give some energy

Oefening 12: Victor met 3D High key
20200520_BWV 6 -1-3_7595-2

Deze groep is exclusief voor cursisten die op cursus zijn geweest bij Digitale Fotografie Vakantie.

Deze groep bied ondersteuning voor je fotografie na de cursus, begeleiding, commentaar en extra oefeningen en inspiratie. Omdat veel cursisten na de cursus soms niet weten hoe verder te gaan.

Het is niet ter vervanging van cursussen, maar een extra service. Bijleren, fine-tunen en nog meer oefenen. En regelmatig (dus niet per definitie iedere zondag) een online sessies.

Spelregels:

1. Deze groep is alleen voor mensen die de cursus hebben gevolgd bij Digitale fotografie vakantie in P├ębru. Zonder een cursus te hebben gevolgd kun je niet aan deze groep deelnemen.

2. Je mag ook vijf foto's hier plaatsen waarover je een vraag hebt of waarmee je problemen hebt. Of waar je graag de mening van derden wilt horen. Jullie kunnen ook op elkaars foto's commentaar leveren.

3. Als ik een commentaar geef op je foto plaats dan even een O.K. reactie bij je foto. Dan weet ik dat je het gelezen hebt. Dat maakt het voor mij een stuk makkelijker. Als er namelijk nooit een reactie komt dan weet ik niet of het wel gelezen is en dan vraag ik mij af of wat ik doe wel zin heeft. Het is een hele kleine moeite en veel prettiger. En wil je uitgebreid reageren dan kan dat ook natuurlijk.

4. Maximale upload per week is 2 vrije (dus naast de oefening) foto's per week. En wat betreft de oefeningen is het onbeperkt. Wees echter zelf selectief. Plaats foto's waar je gerichte vragen over hebt en stel je vraag ook. Anders moet ik gokken en raden.

5. Behandel elkaar met respect. Je mag kritisch zijn op elkaars foto's, maar doe dit met gepaste argumenten. Smaken en inzichten verschillen maar doe dit op een gepaste wijze.
(Eigenlijk een overbodig punt want er is nog nooit een probleem geweest voor zover ik weet).

6. Je mag in deze groep geen reclame maken voor andere cursussen en/of instanties.

7. Wat er in deze groep plaats vind mag niet buiten de groep gedeeld worden. Oefeningen en besproken resultaten worden niet gedeeld met derden.

Dit vind ik wel even genoeg als regels. Het is ook kwestie van gewoon logisch nadenken. Als het nodig is maak ik er nog wel meer, maar liever niet.

Ik heb geen zin om er een bureaucratisch clubje van te maken.

Additional Info

  • This group doesn't care how many other groups a photo is in
  • Accepted content types: Photos, Images
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta