fragile square [deleted] 9:18pm, 18 June 2006
Hello!

Felmerült az ötlet - legalábbis bennem - hogy össze kéne hozni a Flickr-en lévő magyar felhasználókat a kedves és aranyos Budapest Photoblogger-ekkel (link). Az övék egy hasonló közösség mint ez, azzal a kivétellel, hogy ott többnyire mindenki maga barkácsolja a fotoblogját. Meg ők többet beszélnek meg találkozgatnak :)

Mivel úgy-ahogy van szerencsém ismerni embereket mindkét táborból, azt gondolom, egy ilyen dolog csak jól sülhetne el. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok erről? Megismerhetnénk sok-sok új embert, tanulhatnánk egymástól és fotózgathatnánk, mi kell még? :)

Várom a véleményeket!

yours truly, Bálint

ps: valami hasonlót posztoltam a Bppb fórumra is, akit érdekel itt találja!
eszter 12 years ago
Ez jo otlet, pont ezen gondolkodtam en is. Persze nekem csak akkor lenne jo, ha eppen Budapesten vagyok, de ha minden jol megy erre lesz alkalom a kozeljovoben.
admin
Naphátú 12 years ago
Megint azt mondom, hogy valami eseménnyel kapcsolatban kellene talalkoznunk, hogy ne csak beszélgessünk, hanem dolgozzunk is. :) ha lesz konkrét ötletem, szólok.
fragile square [deleted] 12 years ago
Naphátú, a fotostúrák, amit ők csinálnak, szokott működni. Annyi az egész, hogy valaki kigondol egy jó helyet és oda elmennek fotózni. És közben lehet beszélgetni :)
fragile square [deleted] 12 years ago
június 30-án (pénteken, holnap) a Nagyvárad téren a SOTE-NET torony bejáratánál 16:00-kor össze lehet röffenni a Budapest Photobloggerekkel egy kis fotózásra a torony tetejéből. egy kis kedvcsináló van itt.
a cím 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.
admin
Naphátú 12 years ago
Na, akkor erről lekéstem. :(
Groups Beta