admin
ADHD CENTER 7:30pm, 18 February 2010
CONCERTA attacking my new logitech_5040
Concerta mot kriminalitet, ja ända bort till Canada och Dr Kenny's blog M.fl.hördes ekot av Norrtälje projektet verkar ha intresserat många.

Eller fungerar ADHD och ADD mediciner sämre på en person bara för att denne är kriminell. Frågan kan tyckas dum, men en del envisas med att kriminella inte ska få någon behandling trotts att det snarare verkar minska kriminaliteten. Främst verkar det vara grupper med rötter inom scientologisekten. Då borde det väl självfallet snarare vara den optimala platsen att se hur en människa blir hjälpt av Concerta vara i fängelset, där personen kan observeras under hela tiden?

Dagens medicin har skrivit om en del av detta. I kommentarerna kan man också se hur en del stackars barn tydligen blivit i tvingade dödsdroger utan läkarkontroll . Är det då inte bättre att ha kontrollerade medicineringar i stället för att dödsdroger sprids av sektledare som L Ron Hubbard helt okontrollerat?

Nedan ett citat från kommentarerna i Dagens Medicin:
Kan det någonsin finnas ett bättre omständighet att behandla någon än där du mycket noggrant kan följa hela behandlingens förlopp? Jag är för hårdare kontroll och tycker personligen inte att Amfetamin ska ges på så lösa grunder som man till exempel kan se i dianetikboken av L ron Hubbard, utan jag tycker det är något som bör ges under läkaröverseende, tycker inte du det? Behandlingen som ges i dag i Sverige är dessutom effektivare än det knarket som grundaren av Scientologi delade ut utan utredning eller läkarkontroll. Det är väl bra?

Tittar du bara på resultatet kanske du förstår varför dessa människor behöver en chans att få fungera bättre, men du kanske inte unnar dina medmänniskor de mänskliga rättigheterna? Handen på hjärtat Olof är det inte bättre att behövande fångar får behandling under noggrant kontrollerbara omständigheter än att den sämsta sortens amfetamin trycks i våra medmänniskor, män kvinnor och barn av en kriminell Scientolog till hög kostnad?

L Ron Hubbard Benzedrine

Det verkar vara många som undrar ... ADHD Youtube, FrökenF, Killen i filmen, Alexandra, Witchbith, Immanuel, Rosen, Genrep Malix, Sam, Scientologisekten. ska kriminella med ADHD eller ADD ha några mänskliga rättigheter eller är det bättre att små söte 10-åriga barn tvingas i dödsdroger på tuggummi av en sektledare? Vad säger du? -Och vad säger KMR som verkar intresserade av droger (1 2 3 4 5 6 7 8 9 10) Är det ok att lura i barn dödsdroger på ett tuggummi eller att ge sämsta sortens amfetamin utan läkarkontroll bara för att ha lite dianetik?
iadhd 9 years ago
Vavvö gö di po ditte vise?
Groups Beta