admin
ADHD CENTER 9:19pm, 10 February 2010
L Ron Hubbard Benzedrine

Gillar Scientologer och KMR droger eller inte egentligen?
De går till hysteriska attacker mot en massa ADHD mediciner. Men berättar någon av dem någon gång om hur Scientologerna själva om grundarens egna erfarenheter av droger eller hur Dianetikboken beskriver Amfetaminpreparatet Benzedrine som uppiggande, enligt grundarens tidigare utsagor så går det tydligen bättre att bedriva dianetiken med lite tjack.

Vad ska vi egentligen tro?

Någon som vill förklara?

Det verkar dessutom vara ett ineffektivt amfetamin med högre andel biverkningar som L Ron Hubbard rekommenderar. I Sverige används Metamina som är effektivare med mindre biverkningar vid vård av personer med ADHD och ADD

Metamina

Metamina
Den mest omfattande informationen om ADHD medicinen Metamina på nätet.

Verksamt ämne: Dex-Amfetamin sulfat 5mg.
Övrigt: Potatisstärkelse, laktos, mikrokristallin cellulosa, gelatin, talk och
magnesiumstearat . Tabletter, vita plana runda tabletter med 6 mm diameter. Tabletterna är märka på 1sida med:R130.

VI avråder bestämt från att använda de medel som grundaren av Scientologi så lättvindigt beskriver! Är det verkligen sanning att grundaren lurade i sin blott 10-åriga son en dödsdrog på ett tuggummi? det verkar ju fruktansvärt hemskt.

Då är det väl bättre att folk som vet vad de talar om beskriver ADHD på ett korrekt sätt och inte springer runt som påtända Scientologer?
www.dn.se/kultur-noje/scen/lo-kauppi-innanfor-murarna-1.1...
DN

--------------
L Ron Hubbard Benzedrine

Scientologer och KMR går till hysteriska attacker mot en massa ADHD mediciner 1 2 3 4 5 6 7 8 9. Men berättar någon av dem någon gång om hur Scientologerna själva om grundarens egna erfarenheter av droger som beskriver Amfetaminpreparatet Benzedrine som uppiggande, enligt grundarens tidigare utsagor så går det tydligen bättre att bedriva dianetiken med lite tjack, låter det inte lite pundigt minst sagt?
Groups Beta