MOD
yanafuziana 9:18am, 27 October 2009
Salam / Hi...

Lama dah tak join sini...hehehe...

Kawan-kawan...aku nk cadang satu event utk Penang Flickr, xtau la korang berminat or tak...but aku tetap nk cadangkan kat sini...Setelah stress bkerja sejak setengah tahun dh nk hujung tahun ni aku ingat mo ajak kawan2 smua g MAIN BOLING ....Aku pun takto nk ckp camna..Kalo korang stuju korang cadang je TEMPAT, TARIKH & MASA ...Kita tgk majoriti pastu "ON" je eh...

Aku sanggup uruskan hehehe..... :|

so...RENUNG2 KAN....Selamat berSUKAN ....hehehe

bye
megamall la best...aku on jer
MOD
yanafuziana 9 years ago
en.roni... t.kasih tp cadang la TARIKH & MASA :d
admin
fuyoh... cun2... bgtau la timing yg cun aku join
MOD
yanafuziana 9 years ago
mart ::: okeh...p polish bowl lama hehehe...yana bkn pandai pun sj ja memeriahkan majlis :D
syish adam 9 years ago
ok gak :)
SaifulAdli 9 years ago
huhuh ok gak...menggoleh sambil menembak
ronienana ( ロニーナナ ) Posted 9 years ago. Edited by ronienana ( ロニーナナ ) (member) 9 years ago
31 oct 8.30pm Megamall
MOD
yanafuziana 9 years ago
i ok ja time n date tu...mcm mana yg len?
nondescript spy [deleted] 9 years ago
310oct...hm,,,mcm ok gak tu...
syish adam 9 years ago
apaaa? 31 oct? 8 mlm? wa dinner company loo..
HuMbLeShOOtEr 9 years ago
Salam...sy bdk baru belajar. Pakai Canon EOS 400D. Sy byk kali dah cuba amik gmbr org main bowling tp x pernah jd. Bleh tlg nasihatkan...huhuh (gelak malu2)
sapa nak join leh dtg mlm tue,sambil main bowling leh la sembang2 pasai photography
SaifulAdli 9 years ago
mlm yg berat nih....huhuhuh
syish adam 9 years ago
plz ar tukaq tarikh..dinner mlm tu
admin
bukan 1hb pagi nak buat outing ka? :)
syish adam 9 years ago
1hb mlm ok gak
admin
boleh gak 1hb malam.. tp kalau malam 1hb nyer outing kene postpone or kensel laar
syish adam 9 years ago
erk..sampai mcm tu skali ka?
MOD
yanafuziana 9 years ago
hehe nmpknya kena plan tarikh betoi2 ni...ramai bminat cuma masa tak mgizinkan.... :-?
MOD
Artiznan 9 years ago
pahabaaaqqq semuaa.... rilex-rilex. jgn dok bt ramai. hahahaaaa!
men bowling?? syokkkk gak weii...baguih idea yana.

okehh tarikh 31hb sgt chantekk. aku sokongg!
yg mana leh mai..mai la..klu xleh nnti kita bt satu lg..
ni kira sesi pemanas bdn la..kekekekee
kira jadik lah naa??
admin
wei buat ahad la.. 1hb malam....
kalau hangpa buat kira jadi kita jumpa.. bowling & tt skali....
MOD
yanafuziana 9 years ago
iz :::: hakhakk....mcm best ja munyiknya kan ...mo turun gak ka 31hb ni..kalo mo i, sham, roni on ja tuh :-"

pastu nnt kita wat lg satu game :>
MOD
Artiznan Posted 9 years ago. Edited by Artiznan (moderator) 9 years ago
en.ahmad ada reja ka 31hb? ari ahad nk kena tdo awai..reja lak pg isnin tuh..hehe
MOD
yanafuziana 9 years ago
iz ::: tu la kan en.ahmad ni ada reja kot...

i pun bz sbnrnya tp sbb nk jmp kawan2 ni i korbankan masa reja i weekend ni :-ss

sbb minggu dpn start isnin i dh kena keja luar lorrr.....2minggu..dah la every weekend pastu job byk :-ss

owh kawan2 ku bila mo ketemu nihhhh 8->
ok kalu semua setuju 31hb kita on jer
yg kedua nanti baru leh buat team bowling.kita lawan hahha
MOD
yanafuziana 9 years ago
ok....

now i mo kompom....sapa yg betoi2 sbb mo p tempah lane :>


TEMPAT ::: MEGAMALL

JAM ::: 8.30

BAPE GAME MO MEN? :::: 2 cukup ngak?


Kehadiran :::

1.Yanafuziana
MOD
yanafuziana 9 years ago
roni ::: mo buat liga ka? i on je...tp aku la tcorot skali hahahaha....

cari sponsor kita wat liga.... every week or 2week p men :> amcam ada yg bminat ke ?
1.Yanafuziana
2.Ronienana
admin
31 hari sbtu malam kah? adeh kene turun bworth tuh.. then balik SP balik.. hmmm
ya bro hehehe lama x lepak ngan penang flickr nie,rindu plak rasa
SaifulAdli 9 years ago
tak dapat nk polo...huhuhuh~~~
MOD
yanafuziana 9 years ago
mart ::: a ah..mlm ....takmo mai ka :-s


roni ::: ye la...u pun ada perasaan rindu no =)) :P


saipul ::: byk la mem :>
nondescript spy [deleted] 9 years ago
rakan2..huhu..31 mlm..saya buat kenduri arwah, request by my grandma..dia nak wt lepas magrib tu, bru ni dia cakap lepas zohor..ok la mlm blh join..so ni dah tukar plak..huhu....so tak leh la nak join...

sory la kawan2 yee...
MOD
yanafuziana 9 years ago
so...sapa2 mo join sila call i : 019-4202733

esk i tak online so kena roger2 utk i tmph tempat :D
admin
rasanya kalau 1hb malam ok saja... esok malam kalau xleh kot..
last call.....
syish adam 9 years ago
me too..1hb ok
admin
so apa kata putus?
nondescript spy [deleted] 9 years ago
rakan2..saya tak dapat jojn...hri ni saya kena reja 7ptg - 7pg..
nieziam 9 years ago
Best nie layan bowling, kalu ada kat Penang dah lama boleh join.. Bila la nak ada chance join dengan geng2 Penang Flickr :)
Groups Beta