Discussions (4)

ryhmän käytöstä

view profile

Marko_K is a group administrator Marko_K says:

Tänne on tarkoitus koota fandomiin liittyviä kuvia. Eikä pelkästään helsinkiläisistä tai Helsingistä. Kaikkien halukkiden flickrissä kuviaan pitävien pitäisi voida liittyä ryhmään, sillä tein sen avoimeksi kaikille. Vaikka on turhaa odottakaan, että saisimme luotua tänne kattavan kuva-arkiston fandomin kuvista, niin on tämä nyt ainakin jonkinmoinen alku. Ensimmäiset kuvat ovat otettu mafiassa 23.6.
2:38AM, 25 June 2005 PDT (permalink)

view photostream

Marko_K is a group administrator Marko_K says:

Kun laitatte kuvianne, niin laittakaa kuhunkin kuvaan tagi joka kertoo mistä tilaisuudesta ko. kuva on otettu. Tämä mahdollistaa sen, että kuvia etsivä/katseleva voi halutessaan valita katsottavakseen vain ko tilaisuuteen kuluvat kuvat.

Tällä hetkellä suomenlinna -tagilla saa näkyviin suomenlinnakuvia, mutta laitan hesanmafia -tagin mafiakuviini yms. Näette myös tuolla kuvapoolissa mitä tageja muut ovat ko. tilaisuuksissa otetuista kuvista käyttäneet. Käyttäkää samoja jotta kuvien hallinta niitä katseleville olisi mahdoillisimman helppoa.
ages ago (permalink)

view photostream

Marko_K is a group administrator Marko_K says:

Huom! Jos teillä on kuvat valmiiksi lajiteltu setteihin, niin voitte määrätä niihin kaikkiin nopeasti uudet tagit yhdellä konmennolla, tämä tapahtuu joko setti-sivun edit kohdasta tai organize-vempaimella. Eli mikään suuri työ tämä ei ole.
ages ago (permalink)

Would you like to comment?

Sign up for a free account, or sign in (if you're already a member).