3d pan white

Drag to set position!

shuk orani ADMIN January 10, 2008
Te dashura mikesha dhe te dashur miq,

Ju lutem qe ne kete Pool te postoni vetem fotografi
qe kan te bejne me kulturen dhe artin shqiptare!
E di se keni edhe foto te tjera te mrekullueshme
pa diskutim. mirepo idea ime ishte qe te krijojme
nje pool ku do te permblidhen shume vlera tona
nga kultura, arti, arkitektura, zakonet, njerezit etj...
por te gjitha ketu "duhet" te kene nje lidhje me
me "albanian arts"...

Ju falenderoje shume per mirekuptimin

Shuk Orani

Group Rules

Pershendetje per te gjithe te ineteresuarit qe shfaqin interes
te postoje fotot e tyre ne "albanian arts"

Te dashura mikesha dhe te dashur miq,

Ju lutem qe ne kete Pool te postoni vetem fotografi
qe kan te bejne me kulturen dhe artin shqiptare!
E di se keni edhe foto te tjera te mrekullueshme
pa diskutim. mirepo idea ime ishte qe te krijojme
nje pool ku do te permblidhen shume vlera tona
nga kultura, arti, arkitektura, zakonet, njerezit etj...
por te gjitha ketu "duhet" te kene nje lidhje me
me "albanian arts"...

Ju falenderoje shume per mirekuptimin
dhe edhe nje here ju lutem pa keqekuptime.

Me rrespekt
Sh. Orani

Additional Info

  • Members can post 2 things to the pool each day.
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta