new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Join the group to start a discussion!

Group Description

A társaságunk 2004 óta működik a jelenlegi szerkezeti felállásban, kiskunfélegyházi székhellyel. A társaság tulajdonosai magyar magánbefektetők.

Főbb tevékenységi köre a vállalkozásnak a javítás és karbantartás során felmerülő szerszámok, gépek és segédanyagok értékesítése az ipari felhasználók számára. Első sorban professzionális és ipari szerszámok, kisgépek és kémiai segédanyagok értékesítésével segítjük a térségben működő vállalkozásokat. Üzletkötő kollégáink szükség esetén termékbemutatóval, tanácsadással és tesztelési lehetőséggel próbálják segíteni ügyfeleinket a számukra kedvező megoldások kiválasztásában.

A környező vállalkozások gyorsabb kiszolgálása érdekében cégünk 2005-ben üzletet nyitott Kiskunfélegyházán. A közelben működő cégek, vállalkozások illetve magánszemélyek több ezer cikkből válogathatnak igényüknek megfelelően. Üzletünkben megtalálhatók a lakossági igényeket kielégítő szerszámok illetve segédanyagok is. Kiskereskedelmi vásárlóink megfelelő szintű kiszolgálása érdekében üzletünk csatlakozott a SZERSZÁM-VILÁG üzlethálózatához.


Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!
Reméljünk, hamarosan elégedett vásárlóink körében tudhatjuk!
szvgtoolsshop.hu

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta