new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Biohajklinika

Drag to set position!

Share

Join the group to start a discussion!

Group Description

Hajhullás, kopaszodás, túlzottan zsíros vagy száraz haj, korpásodás tüneteivel küzd? Tudta, hogy a rohanó világunkban a stressz és a civilizáció káros környezeti külső és belső hatásai jelentkeznek a hajon és fejbőrön? Tudta, hogy a hajhullás nem csak a férfiakat érinti? Akár nő, akár férfi, kismama vagy gyerek, változó korban lévő és idős emberről van szó, egyaránt érinthetik őket a haj és fejbőr betegségei, amit mindenképp kezelni kell szakképzett hajgyógyász segítségével! Hajgyógyász központunkban a hajgyógyászat szakterületén egyik legmagasabban képzett szakemberek személyre szabott kezelést állítanak össze a haj és fejbőr problémáira, melyet speciális kozmetikai gépekkel és módszerekkel, és biológiailag aktív hatóanyagokkal végeznek.

A diagnosztika pontos és tudományos megállapításához mikrokamerás vizsgálatot végzünk. A mikrokamerás vizsgálat során a fejbőr, hajgyökér és hajszálszerkezet állapota is ellenőrizhető.

Az ORising a világon az egyetlen eredeti fejbőrkozmetológiai módszer és anyagrendszer, amivel speciálisan, egyénre szabott kezeléseket állítunk össze. Lehet szalonban,és vagy otthon végezni. Természetesen az otthoni alkalmazás során pontosan követni kell a kezelőlap utasításait. Az Orising termékekkel egy időben más termékcsaládot használni szigorúan tilos.

A hajgyógyász belső problémákra is rávilágít, mert a fejbőrünkön található összes akupunktúrális pontunk jelzi testünk biokémiai és működési változásait. A felborult egyensúly hajhulláshoz, korpásodáshoz vagy egyéb tünetekhez vezet.
Elsősorban a haj minősége, színe, tartása vagy vastagsága változik meg. Súlyosabb esetekben, genetikai,és foltos kopaszodás, menopauza, psoriasis, vagy kemoterápia okozta hajveszteség kezelését is sikeresen gyógyítjuk.

Az Orising termékek garantáltan biológiai technológiával előállított, kizárólag természetes alapanyagú növényi kivonatok,ezért kúra szerűen kell őket alkalmazni a bőr élettani ciklusának ütemében. A kezelések száma a probléma súlyossága szerint változik, de legalább 6 hét.

A mi munkánk lényege:” A vendég érdekében gondolkodni és cselekedni”

Az Orising aktív kezelő hatóanyagok, melynek növényi eredetű esszenciális elemei konkrét megoldást jelentenek minden létező haj, és fejbőr problémára.

Ne felejtsd el, ahogy a szerveztünk is, úgy a hajunk is, időnként visszatérő kúraszerű feltöltést igényel! - www.biohajklinika.hu

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta