new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Share

Join the group to start a discussion!

Group Description

A "felejthetetlen" nap megörökítése velünk

A cégről röviden
2005 óta foglalkozom videózással és filmes utómunkával, 2006-ban pedig egy neves média iskolában hivatalosan is megszereztem az operatőr-vágó szakmát.
2006 év végén összeállt egy 4 fős stáb amiben máig az operatőr, vágó és segédrendező szerepét töltöm be. Ezzel a csapattal kezdtünk el zenei előadóknak videóklipeket forgatni valamint számos dokumentum filmet készítettünk az évek alatt.
Fővilágosítónk pedig a Tankcsapda zenekar Köszönet doktor című új klipjében dolgozott világosítóként, hogy párat említsek a referenciák közül.

2007 nyarán kezdtem el esküvői videózással foglalkozni, ugyanis egyre több ilyen irányú felkérés érkezett hozzám, majd 2008-ban megalapítottam a MagicFilm-et.
Az első perctől kezdve nagyon élvezem ezeket a munkákat, ugyanis nagyon jó érzéssel tölt el amikor a Párokkal először közösen megnézzük az elkészült filmet, és látni az arcukon a meghatódottságot valamint, hogy sikerült örömet szerezni nekik és elégedettek. Azt hiszem ennél több elismerés egyik videósnak sem kell.
Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, hogy miért csinálom ezt a szakmát akkor azt mondanám, hogy nagyon szeretek érzelmeket kiváltani az emberekből a munkáim által. Ez a legfontosabb, hogy szívvel lélekkel csinálja az ember. Sajnos rengeteg olyan videós dolgozik ebben a szakmában, akik nem rendelkeznek kellő rutinnal és tudással, ezért nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő videóst.

Bízom benne, hogy bemutatkozásom elnyerte a tetszésüket és engem választanak a felejthetetlen nap megörökítésére.

Sznák Ádám

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta