new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Eni Turkeshi Imagery ADMIN August 14, 2013

Kur postoni diçka , shikoni temat poshte !

*****Te gjithe antaret...

Group Description

This group is open to all Albanian photographers, wherever they live or wherever they were born (as long as they have some Albanian blood in them :)). All members need to abide by this group's rules.

Flickr members who do not fit that criteria, or who only have non-artistic nude/porn photos in their stream, or no photos at all, will be banned - no exceptions.

Ky grup eshte i hapur per te gjithe fotografet Shqiptare prej te gjitha viseve Shqiptare, kudo qe te jene e kudo qe kane lindur (me origjine Shqiptare). Te gjithe antaret duhet te ndjekin rregullat e grupit.

Nese ne llogarine tuaj keni vetem foto nudo jo-artistike, apo nese s'keni foto fare, nuk do te keni mundesi te beheni antare.

Antaret mund te fusin 5 foto ne dite ne kete grup.

Kur te lini komente ne fotot qe shihni ktu, ju lutem shkruani ne fund:

** E pashe te grupi <a href="https://www.flickr.com/groups/shqiptare/">Fotografe Shqiptare</a>" **


Per te ftuar foto te fotografeve shqiptare ne kete grup ju lutem perdorni kete kod html :

Fotografe Shqiptare
Jeni te ftuar te shtoni kete foto tek <a href="https://www.flickr.com/groups/shqiptare/">Fotografe Shqiptare</a>" **

Temat me te klikuara ne kete grup:
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157627180135986/
Gjithe fotografite fituese te konkurseve te FSH
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157618892459979/
Fotografet e javes te zgjedhur tek FSH
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157603271404521/
- rreth aparateve fotografike (shitje,blerje,sugjerime etj)
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157607196111749/
Lajmerime te ndryshme
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157614722264191/
Software te ndryshme
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157603246975713/
Lajmerime per ekspozita dhe konkurse fotografie (vetjake ose kolektive)
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157614796974022/
Shqiperia Turistike
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157614726238709/
Takimet e flickeristave shqiptare ne tere boten
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157601422604391/
Site interesante fotografie (me keshilla)
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157614263617180/
Galeri me foto ne rrjet
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157614801007922/
Shkrime& Lajmerime per fotografe shqiptare ne web
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157614071121932/
Blogje,faqe web, apo grupe shqiptaresh ne internet
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157605556989068/
Lajme nga flickr
www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157611588794524...
urime per festa te ndryshmeFalenderoj mars per logon fillestare te grupit dhe Besian Durmishin qe fitoi konkursin per logon e tanishme. Nje falenderim i vecante per al-ba-ny si llogaritare e grupit qe mblodhi piket e shumices se konkurseve si dhe Alkimistin qe krijoi programin ne web per t'i mbledh piket dhe qe do na ndihmoje shume. Gjithashtu Dori krijoi nje program tjeter per mbledhjen e pikeve.

Nuk eshte e kerkuar, por do ishte mire te prezantoheshim: www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157594499396211/

AlbFlickr (faleminderit Alkimisti!)

photophlow badge


Flickr Group Trackr graph

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Group Rules

1. Only photographers of Albanian origin can become members of this group.
2. If all you have in your stream are non-artistic nude photos, you are not welcome here.

Rregulla

1. Ky grup eshte per te apasionuarit e fotografise qe jane nga trojet Shqiptare ose me origjine prej ktyre trojeve
2. Ne kete grup lejohen vetem foto origjinale te antareve. Foto te marra “hua” prej te tjereve, nga interneti, miq e shoke apo foto te fotografive a pikturave nuk lejohen. Perjashtim bejne fotot qe ka bere dikush tjeter dhe ku ka dale antari. Gjithashtu perjashim bejne fotot me karakter historik per fotografine.
3. Fotot nudo lejohen – por vetem nese jane artistike.
4. Rregulla per forumin:
a. Respektoni njeri-tjetrin! Kush fyen nje antar tjeter publikisht (ne forum) do perjashtohet menjehere nga grupi. Antari I perjashtuar mund te pranohet perseri me vone, pasi te kete kerkuar falje publikisht dhe pranimi ose jo vendoset me vota nga “drejtoret” dhe “pergjegjsat e magazines.”
b. Administratoret e grupit nuk jane pergjejes per konfliktet qe mund te ndodhin privatisht (flickrmail) ndermjet dy apo me shume antareve. Por nese kjo ndodh, ankesat do te merren parasysh. Nderkohe, alternativat me te shpejta jane bllokimi I antarit fyes dhe, nese ka abuzim, njoftoni flickr direkt.
c. Fjalor rrugesh.nuk lejohet! Ketu perfshihen edhe aludime ofenduese (por qe s’jane thene direkt) per disa pjese te vecanta te trupit. Kush perdor kete lloj fjalori do disiplinohet deri ne perjashtim nga grupi.
d. Ky eshte nje grup per te apasionuarit pas fotografise. Prandaj ju lutem hapni tema qe kane te bejne me fotografine ne pergjithsi. Perjashtime bejne ceshte te rendesishme historike, si p.sh. Pavaresia e Kosoves, futja e Shqiperise ne NATO, etj. Per tema te tjera ju lutem frekuentoni forumet e tjera Shqiptare qe jane me shumice ne internet.

Duke patur parasysh qe ka gjera qe mund t’I shpetojne drejtoreve ose pergjegjsave, qysh sot e tutje do hapim nje teme ku antaret mund raportojne abuzimet apo nese dikush thyen rregullat. Ju lutem beni te tilla raporte vec ne kete teme. Ose dergoni flickrmail njerit prej Pergjegjsave.

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Members can post 5 things to the pool each day.
  • Accepted content types: Photos, Videos, Images, Art, Screenshots
  • Accepted safety levels: Safe
Groups Beta