You aren't signed in     Sign In    Help

K_B_Keli

K_B_Keli by harizamrry.
MAKANAN ORGANIK B1 UNTUK TERNAKAN KELI & LINTAH


LINTAH

Makanan lintah telah diproses dan terdapat unsur-unsur semula jadi yang dapat membantu dalam proses pembiakan Lintah, Terdapat banyak unsur semulajadi yang amat diperlukan oleh lintah, secara tidak langsung ia mampu menyihatkan dan mengaktifkan pembiakan lintah kepada tahap maxsimum.B1 juga mampu membuat lintah berada dalam keadaan tenang dan selesa semasa berada didalam kolam.Anda tidak perlu memberi Belut lagi sekiranya anda menggunakan B1, Belut akan membuat air didalam kolam menjadi keruh,busuk dan kotor,secara tidak langsung akan membantutkan proses pembiakan lintah.Manakala B1 akan membuat air menjadi bersih dan sihat,Tidak perlu menyalin air setiap bulan lagi.

Mungkin anda pernah gunakan makanan yang seakan-akan sama macam kami dan jauh lebih murah dengan harga yang telah kami nyatakan. Diingatkan B1 tidak sama dengan makanan-makanan organik yang ada dipasaran.Kami merupakan pengeluar utama di malaysia,kajian telah dijalankan,hasil telah terbukti. 2 kg untuk 1000 ekor lintah selama 1 bulan, betapa murah dan menjimatkan.

KELI

Untuk ikan keli kadarnya adalah (2000 ekor untuk 1 beg B1) hanya sekali sahaja beri makan tahan sehingga 3 bulan iaitu sehingga boleh jual.Kaedah yang amat menjimatkan, menggantikan palet dan perut ayam.


Makanan Organik di atas dijual dengan harga RM 75.00/ 5 kg (1 Beg = 5 Kg).

* 2 kg Makanan Organik = 1000 ekor lintah
* 5 kg Makanan Organik = 2000 ekor Keli


* Makanan Organik B1 tahan untuk 3 bulan utk Ternakan Keli
* Makanan Organik B1 tahan untuk 1 bulan utk Ternakan Lintah



KEBAIKAN MENGGUNAKAN MAKANAN ORGANIK UNTUK TERNAKAN

1) Jimat kos,tenaga dan masa
2) Sudah mencukupi dengan hanya sekali memberi makanan organic B1untuk ternakan keli sehingga tuai hasil.
3)Tidak perlu salin air tetapi tambah
4) Tidak perlu mesin Oxsigen
5) Menghasilkan keli yang bersih dan berkualiti
6) Menghasilkan keli yang halal
7) Air bersih dan tidak berbau
8) Tiada proses grading (kerana tumbesaran sekata)
9) Keuntungan yang tinggi
10) Mengurang penggunaan makanan yang mempunyai bahan kimia.



Wakil Penjual Kuala Terengganu

Hamzah : 013-9913693
W. Iskandar : 013-9262532
Email : pembekalkeli@gmail.com
Web : pembekalkeli.blogspot.com 

Would you like to comment?

Sign up for a free account, or sign in (if you're already a member).

[?]
view photos Uploaded on February 24, 2009
by harizamrry

harizamrry's photostream

7
uploads

This photo also belongs to:

E-Book Pertanian (Set)

7
items

Tags

Additional Information

All rights reserved Anyone can see this photo

Add to your map