Пресудите (треба да) се имплементираат
Фондацијата Отворено општество – Македонија ја промовираше анализата „Пресудите (треба да) се имплементираат“ која е седми дел од едицијата „Примената на законите под лупа“.

Во публикацијата е направена анализа на имплементацијата на пресудите на Европскиот суд за човекови права во Република Македонија.

30 септември 2013 година

bit.ly/GzFwZ6
73 photos · 286 views