Win-Win Policy
Фондацијата Отворено општество - Македонија и Македонскиот центар за европско образование организираа дебата „Вин-вин политика“ на која беше дискутирано за можноста на вклучување на граѓанскиот сектор во процесот на интегрирање на Македонија во ЕУ, како и финансирање на невладините организации преку програмата ИПА 2.

19-ти септември, 2013
vozivo.mk/vin-vin-politika/
43 photos · 253 views