Научните истражувања на маргините
Во рамките на Регионалната програма за поддршка на истражувањата во Западен Балкан (РРПП) на 14-ти мај беше организирана конференцијата “Унапредување на политиките во областа на истражувањата во општествените науки во Република Македонијa.

Фотографии: Иван Блажев
110 photos · 507 views
1